‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Resultatene fra vår medlemsundersøkelse er klare
Den årlige medlemsundersøkelsen ble gjennomført i januar/februar, og selv om svarprosenten har gått vesentlig opp siden tidligere år, skulle vi ønske en større oppslutning. 

Svarene vi får i undersøkelsen er nemlig retningsgivende for det arbeidet vi gjør i KNF.  Som medlem har du med andre ord muligheten til å påvirke hva vi i KNF skal ha fokus på.
Vi har svart på høring om salg og skjenking i Kongsberg
Når de kommunale retningslinjene for salg og skjenking skal behandles i kommunestyret i løpet av våren, er det blant annet KNFs forslag til endringer som ligger til grunn.

Slik vi har tolket høringsbrevet ønsker kommunen spesielt innspill vedr. tider for skjenkestopp, og om kommunen skal åpne for netthandel og hjemkjøring av alkoholholdig varer.  Et tredje element i regelverket som er av stor betydning for næringslivet, og som vi ønsker endret fra dagens bestemmelser, er mulighetene for servering og skjenking på gater, torg og grøntområder.  
Formannskapet engasjert i Handelsstrategien
Denne uken har Formannskapet hatt samling på Søstrene Storaas' hotell. Siden det var tid for evaluering av Handelsstrategien i Formannskapet, troppet Wivi-Ann, Tale og Anette opp onsdag morgen for å presentere status og fremtidstanker sammen med kommunens utsendte.

Handelsstrategien med tiltak, følger opp Kongsberg kommunes næringsstrategi for Kongsberg 2030 og underbygger visjon og mål i Kommuneplan for Kongsberg 2018-2030, og det er viktig for oss at politikerne er både orienterte og engasjerte i planen.
Waterhole Kongsberg: Teknomakt og Demokrati
Tid:  Fredag 19. april kl. 08.30 - 09.30 
Sted:  Krona

Den som får algoritmene på sin side, vinner oppmerksomhetsøkonomiens høyeste trofé: å bli sett. 

Ekko var nymfen som snakket for mye. For dette ble hun dømt til en skjebne hvor hun bare kunne gjenta andre.  På 2000-tallet møter vi Ekko i medieteknologien; i virale memer, skittstormer, hekseprosesser og ekkokamre. 

Gratis - Åpent for alle - Frokostservering fra kl. 08.00.
Våre åpningstider i påsken
Vi holder kontoret påskestengt 25. mars - 1. april.

Handelskammertjenestene våre vil imidlertid være operative mandag - onsdag i påskeuken, så om du behøver ATA-carnet eller stempling av eksportdokumenter kan du få det helt frem til helligdagene setter inn.
På Agendaen i det siste
Her kan du lese om litt av hva vi har drevet med den siste tida.  Nå setter vi oss på lading i påsken, vel vitende om at når vi er tilbake på jobb i april vil det være full gass frem til uke 25!
Uka oppsummert
Innspurten før påske er unnagjort, og nå tar vi oss noen velfortjente dager for å lade batteriene.  Vi ønsker alle dere der ute en riktig god påske!