Se nyhetsbrevet i nettleseren
Har du bestemt deg?
Det er tre dager igjen til det skal avgjøres hvem som skal styre og stelle for oss de neste fire årene.  InFacts helt ferske måling for Laagendalsposten gir signaler om at det blir et spennende valg for Kongsbergs del.  

Det har i flere debatter de siste ukene vært rørende enighet mellom samtlige partier om at byutvikling og attraktivitet er avgjørende for Kongsbergs videre vekst i næringslivet.  KNF ønsker en politisk ledelse som fortsatt står fast ved de vedtatte nærings- og temaplanene for industri, handel og reiseliv, og realiserer allerede vedtatte planer før nye initiativ og idéer kommer på bordet.
Sett av 19. - 22. juni 2024 til Kongsberg Agenda
Uke 25 har blitt en fast dato for Norges viktigste teknologifestival.

Planleggingen av neste års Agenda er i full gang, og vi gleder oss til å fylle byen med enda flere mennesker enn i 2023.  I 2024 er Teknologibyen Kongsberg 400 år, og hva passer vel bedre enn å fylle byen med arrangementer, debatter, aktiviteter og ikke minst – teknologi. 
Minst 10.000 norske turister besøkte Kongsberg i sommer
Det viser tallene vi har fått fra Telia Crowd Insight.  Målingene inkluderer ikke utenlandske besøkende, så totalt sett har nok mange flere fått oppleve Kongsberg i sommermånedene.

De store arrangementene i Kongsberg som Jazzfestivalen og Agenda bidrar til mange tilreisende alene, men det kommer også en del besøkende fra både inn- og utland i tillegg.
Uka oppsummert
Den første høstuka er unnagjort.  Huset vårt blir pynta til byjubiléet, mens vi jobber på innenfor veggene :)
"Kokain og blålys"

«Hvordan kunne det gå slik med deg, du som var politimann og alt?»

Bymisjonen inviterer til frokostmøte med Ronny, den tidligere politimannen som gjorde karriere i sin etat med bl.a. ansvar for all sikkerhet rundt Nokas rettsaken.

Les mer og meld deg på