Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsberg Summit 2022 - Vi kan ikke velge bort endring!
Planleggingen av årets Summit er i full gang, og for første gang skal konferansen gjennomføres i juni – nærmere bestemt i uke 25 – under Kongberg Agenda.

Hold av datoen 23. juni allerede nå!
Earlybird billetter er tilgjengelig i perioden 8 april – 15. mai
 

Dette tiåret er av FN beskrevet som «decade of action». Dette gjelder også for norsk teknologiindustri. Vi har de beste forutsetningene for å ta en posisjon i utviklingen av løsninger på våre globale utfordringer. Fremtiden er grønn og bærekraftig, og vi skal bidra til at vi lykkes med dette!

Årets Summit retter fokus på hvordan vi skal lykkes med omstillingen til grønne verdikjeder, og skal gi rom for refleksjoner rundt eget selskaps posisjon i denne omstillingen.
Bli med når vi former det nye "Kongsberg Agenda"
Vi inviterer med dette til informasjonsmøte torsdag 21. april for å gi innsikt i planene for Kongsbergs store nye møteplass, og se på hvilke muligheter dette kan gi for din bedrift.

Et bredt utvalg aktører i Kongsberg by og omegn har gått sammen om å skape en nasjonal arena for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. Teknologibyen Kongsberg vil oversvømmes av debatter, presentasjoner, samtaler og aktiviteter knyttet til dette i uke 25.

Kongsberg Agenda byr på allerede etablerte seminarer og konferanser som Kongsberg Summit og Kongsbergkonferansen, men også nye spennende møtepunkter åpent for publikum. Dette initiativet gir byens og regionens aktører en fantastisk arena, med sin helt unike profil, til å fremme sitt budskap og sette sin agenda.
Hvorfor går du på jobb?
Onsdag 6. juli inviterer vi til Bebop & Business og åpning av Kongsberg Jazzfestival 2022!

Under overskriften "Hvorfor går vi på jobb" byr vi på en rekke spennende og aktuelle mennesker som deler sine tanker om motivasjon, verdier og drivkraft. Espen Rostrup Nakstad, Geir "Fenriken" Aker og Stig Mebust fra Norske Redningshunder er noen av de du møter på årets konferanse.
Kurs: Annonsering i Facebook og Instagram 21. april
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Vil du vite hvordan du kan generere flere klikk på hjemmesiden din?

Kursene er beregnet på deg som ønsker faglig påfyll i en hektisk hverdag. På kurset får du demonstrasjon av hvordan du setter opp ulike facebookannonser med budsjettering, publikum og kreative muligheter. Det blir også praktiske øvelser i forhåndspublisering i Creator Studio.
"The good and the bad for talent relocation"
Tilgang på kloke hoder er avgjørende for næringslivet, og konkurransen om de beste talentene er stor mellom selskaper, byer og regioner over hele verden.

Hvordan kan Norge forbli konkurransedyktig i forhold til å tiltrekke seg internasjonale talenter, og hvordan man får de som kommer hit til å bli?  Det var temaet når Osleregionen og Oslo Business Region inviterte til "Talent Attraction Breakfast" 30. mars i Mesh sine lokaler i Oslo.
Våre åpningstider i påsken
Det  nærmer seg påske, og Kongsberg Næringsforum holder stengt hele uke 15 (11.-18. april).

Dersom  noen av dere trenger ATA-carnet som skal benyttes i påskeuken eller rett etter påske, ber vi om at bestillingen sendes oss innen torsdag 7. april.
Kongsberg Næringsforums Selskapsmøte 18. mai
Onsdag 18. mai kl. 17.00 avholdes KNFs selskapsmøte for driftsåret 2021.  Møtet arrangeres i våre lokaler på Kirketorget 4.

Frist for å melde inn eventuelle saker er tirsdag 3. mai.
USN inviterer til fagdag for ledere

Clas Brede og Alexander kommer - kommer du? En dag med fokus på vekst og utvikling for deg!

Les mer og meld deg på
19
April
17:15 - 19:00
Forum for Handel
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
21
April
08:30 - 12:00
Kurs: Annonsering i Facebook og Instagram
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Vil du vite hvordan du kan generere flere klikk på hjemmesiden din?
  Les mer og meld deg på
27
April
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
27
April
14:00 - 16:00
Lederforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
"Sammen er vi sterke - Ikke du og jeg, men VI"
Inspirasjonsforedrag med fokus på «Team» og «Teamutvikling» - et tema som er mer aktuelt enn noen gang og et tema som alle ledere må være skolert i.
  Les mer og meld deg på
28
April
08:00 - 10:00
Frokostmøte "På gli" med Thor Gotaas
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg
Thor Gotaas er en norsk folklorist, foredragsholder og forfatter. Han skriver kulturhistoriske bøker med folkloristisk vinkling. Gotaas er særlig opptatt av outsiderne i samfunnet, og også de som beveger seg mer enn vanlig, enten det gjelder som levemåte eller på fritiden.
  Les mer og meld deg på
28
April
08:30 - 10:30
HR-forum
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer
03
Mai
08:30 - 12:00
Kurs: Markedsføring og strategi
Sted: KNF, Kirketorget 4
Hvordan ser din digitale markedsplan ut? Poster du i øst og vest etter innfallsmetoden, eller har du gjort strategiske valg for å synliggjøre bedriften din på best mulig måte?
  Les mer og meld deg på
04
Mai
08:00 - 09:30
Medlemsmøte / Kurs om Åpenhetsloven
Sted: KNF, Kirketorget 4
Er din virksomhet klar for åpenhetsloven?  Om lag 8 800 norske bedrifter vil være direkte omfattet av åpenhetsloven, som trer i kraft 1. juli i år, og som bla. medfører krav om aktsomhetsvurdering av egen bedrift og egen leverandørkjede mtp. anstendige arbeidsvilkår og etterlevelse av menneskerettigheter.
  Les mer og meld deg på