‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsbergs kuleste jobber er "up for grabs"
Vi er på jakt etter to nye kollegaer som vil være med oss å ta både KNF og Agenda et stort skritt videre?

Nå er vi ute etter et råskinn på kommunikasjon, innholdsproduksjon og sosiale medier, i tillegg til en mastermind på arrangement og sosiale medier. 

Kan det være deg, eller noen du kjenner?  Sjekk ut anonnsen vår, da vel :)
Agenda har akademia med på laget!
– Da 16-åringen min kom fra Kongsberg Agenda i fjor og sa at dette «var ganske kult», så forstod jeg at dette var et arrangement som klarte å møte mange målgrupper, sier førstelektor Eivind Arne Fauskanger ved USN Handelshøyskolen.

USN er en stor aktør i regionen, og en stor aktør i Kongsberg. Derfor er det viktig for dem som institusjon å være synlige.  Under årets Agenda kommer de til å ha flere programposter som blant annet setter søkelys på helseteknologi, realfag i skolen, teknologi i skolen og kunstig intelligens.
Endrede åpningstider i KNF uke 19
I uke 19 holder vi kontoret stengt 10. mai - fredagen etter Kristi Himmelfartsdag. 

Det vil si at siste dag for effektuering av essCert/opprinnelsesbevis og/eller utstedelse av ATA-carnet i uke 19 er onsdag 8. mai.
Agenda Kompetanse - et levende laboratorium
I vår rekke av presentasjoner av Agendakonseptene har vi denne uken kommet til "Agenda Kompetanse".

Agenda Kompetanse er scenen der begrepet "kompetanse" utforskes fra alle vinkler. Dette er ikke bare en scene; det er et levende laboratorium for ideer, innsikt, og nyskapende tilnærminger til alt fra arbeidskraft og omskolering til ledelse, mangfold, og HR-relaterte utfordringer.
Nyhet: Agenda anbefaler
Du har kanskje sett den lille gule A'en når du har sjekket ut programmet til Agenda?  Det er "Agenda anbefaler" - våre tips til hva du bør få med deg!

De to første årene har Agenda presentert sitt hovedprogram.  I år har vi byttet det ut med "Agenda anbefaler".  Med så mange gode arrangementer som foregår på de ulike scenene, er det slett ikke nødvendig at Agenda-gjengen skal snekre sammen en egen programrekke.
På Agendaen - denne uka oppsummert
Byens bursdagsfeiring var selvfølgelig det absolutte høydepunktet denne uka! 

Med både 1. mai og 400-årsjubileum sier det seg selv at uka har vært litt humpete sånn arbeidsmessig.  Men de få arbeidsdagene vi har hatt til rådighet, har vi brukt så godt vi bare kan.