‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vil påvirke agendaen på Agenda
Det er de lokale partnerne som sørget for at Kongsberg Agenda så dagens lyst for første gang for tre år siden.

TechnipFMC har vært med som partner til Kongsberg Agenda hele veien. De oppfordrer alle ansatte til å delta under årets arrangement med mål om å skape utvikling.  - Vi håper å løfte temaer som er viktige for oss. Det handler blant annet om energisikkerhet og omstilling til fornybar energi. Et annet tema som er viktig er at Kongsberg og Norge fortsetter å bygge industriarbeidsplasser, sier Trine Larsen - Site Manager TechnipFMC.
Fullt trøkk på BAE-scenen!
BAE-scenen, eller konseptscenen for Bygg, anlegg og eiendom, byr på et rikholdig program under årets Agenda.

Kongsberg Agenda har ikke bare ett konsept, men flere. Hvert er knyttet til et spesifikt fysisk sted. Og har en egen tematisk overbygning uavhengig av bransje. Dette gir festivalen en dynamisk karakter, som appellerer til en bred publikumsmasse. Alle konseptene er eiet av Kongsberg Agenda, og de "brandes" opp for å sikre en tydelig identitet. 
På Agendaen - denne uka oppsummert
Èn uke til jubileum, og åtte uker til Agenda. 
Vi gleder oss villt til begge deler :)
Hvilket firma kjenner egentlig Kongsberg best?

Bli med på Kongsbergkampen 29. august.

Byen er 400 år i år, og det skjer mye i hele kommunen dette året. Som event- og aktivitetsselskap har Brave laget et arrangement for firmaer, både store og små, der alle kan konkurrere med hverandre.  


Kongsbergkampen er en teambuildingkonkurranse som tar dere med rundt i den flotte byen vår.  På veien møter dere historiske, fysiske, kognitive, og morsomme utfordringer. Hvilket firma/avdeling kjenner egentlig Kongsberg best?  Start og mål er selvfølgelig på historiske Smeltehytta, der det blir servering av mat fra Søstrene Storaas etterfulgt av premiering og fest.