‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Friske diskusjoner og god stemning
Torsdag 18. april kunne vi invitere næringsliv og lokalpolitikere i Kongsberg til vårt tredje «Pølser & Politikk» - en uformell møteplass for alle som vil noe med Kongsberg!

Målet med å arrangere «Pølser & Politikk» handler om grunnstenene kunnskap, kjennskap og tillitt i samarbeidet mellom næringsliv og lokalpolitikk.  Kongsberg er en liten kommune, og at vi kjenner til hverandre og hvordan både lokalpolitikk og næringsliv fungerer her gir oss som samfunn en fordel. 
Lokale partnere gjør Agenda mulig
Uten våre lokale partnere hadde Kongsberg Agenda aldri sett dagens lys.

Til sommeren arrangerer vi for tredje gang, og mange nasjonale og internasjonale partnere har kommet til, men uten fødselshjelpen fra de lokale hadde vi aldri kunnet glede oss til teknologifestivalen i juni.

GKN Aerospace er en av partnerne til Kongsberg Agenda. Administrerende direktør Nicola Armstrong mener festivalen kan få internasjonal betydning.
Gratis kurs: Demensvennlig samfunn
Kongsberg kommune inviterer til gratis kurs 10. juni kl. 12.30 - 13.30 i biblioteket.

En liten time er begynnelsen på et mer demensvennlig samfunn. Bli med på kurs og finn ut hvordan du kan bidra. Erfaringene fra kurs er at dette er at dette er nyttig. Vi og oppfordrer din bedrift/servicenæring/ dine frivillige til å komme. 
På Agendaen - uka oppsummert i KNF
For en uke!  Vi har rundet over 120 programposter på Agenda, vi har arrangert Pølser & Politikk med engasjerte næringslivsfolk og politikere og uka ble avsluttet med et fascinerende foredag av Lena Lindgren på Waterhole.