‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi gjentar suksessen "Pølser & Politikk"
Bli med på "Pølser & Politikk" 18. april – hvor Kongsbergs næringsliv og lokalpolitikere møtes over pølsegryta.  

Her er det ingen spisse albuer, skarpe debatter eller politisk jargong. Derimot er det hverdagsutfordringer og muligheter som står på menyen, servert med en liten dose humor og hyggelig prat. Det er den perfekte oppskriften på å bygge broer - ikke brenne noen. 

Ta med godt humør og åpent sinn – vi sørger for resten!
Hvor kan jeg være på Kongsberg Agenda?
Vi inviterer alle som funderer over hvilke lokale man kan bruke til Digital workshop om scener og arenaer torsdag 21. mars kl. 9 - 10.

Teknologifestivalen Kongsberg Agenda vokser for hvert år! Med over 200 arrangementer for delt på fem konseptscener og flere andre "frie" arenaer er det ikke alltid så godt å vite hvor man skal plassere sin egen programpost? 

Bli med på workshop og finn det ut! 
Vi lanserer Styreportalen for Kongsberg og omegn
Styreportalen er en styrekandidatdatabase for bedrifter i Kongsberg og omegn – lansert av Kongsberg Næringsforum og Formue, i partnerskap med Svensson Nøkleby og AWN.

Målet med databasen er å skape en kandidatliste som skal bidra til å profesjonalisere styrearbeidet gjennom å øke kompetansen og mangfoldet i bedriftsstyrene i regionen.

Har du ønske om en styreplass?
Registrer deg som aktuell styrekandidat, og du vil være søkbar i Styreportalen ut fra din kompetanse og de kriterier du velger.
Slik gikk "Spis ute-uka"
Da var «Spis Ute-uka» over for denne gang og det er på sin plass med en liten oppsummering.
 
Vi har fått tilbakemeldinger fra de aller fleste spisestedene som var med på arrangementet, i tillegg til en god svarprosent på en liten spørreundersøkelse vi hadde i etterkant. Og vi må herved konkludere med at dette var en knallsuksess fra ende til annen!! Vi tar av oss hatten over spisestedenes engasjement og ikke minst antall bookinger i forrige uke!!
 
Spisestedene, restaurantene og hotellene som var med på arrangementet er utelukkende positive og samtlige kan melde om kjempegod respons og fullbookede dager. Resultatene fra spørreundersøkelsen viser 100% «ja» på spørsmålet om de ville deltatt på «Spis Ute-uka» igjen.
 
Dermed er det vel egentlig ingenting å lure på; «Spis Ute-uka» har herved gjenoppstått og kommet for å bli i Kongsberg!!
Fagsamling med Norsk Sentrumsutvikling
Denne uken deltok Tale og Anette på NSUs fagsamling i Oslo.  

Det var byutvikling som sto på programmet,  her var det både inspirasjon å hente  og utveksling av erfaringer med representanter fra andre byer i landet.
Uka oppsummert
Vi avslutter uka med å gratulere alle bra damer der ute med kvinnedagen, og ønsker både kvinner og menn en riktig god helg.  

Husk at det skjer store ting i Hannibal denne helga - har du ikke andre store planer så anbefaler vi at du tar turen til årets store skifest.