‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsberg Agenda 2024 - Helt, helt Texas!
Om snaue 2 uker letter flyet fra Gardermoen.  Ut av Norden, videre til Europa og hele veien til Austin, Texas og en av verdens største teknologifestivaler SXSW.  

Ombord sitter det mange spente reisende, deriblant et knippe partnere fra teknologifestivalen Kongsberg Agenda. 

Kongsberg Agenda har teamet opp med det veletablerte selskapet IKT-Norge, og i Austin lager de en helt egen minifestival for nordmenn og andre internasjonale aktører som er interessert i komme i kontakt med norske selskaper.  

For å trekke mest mulig ut av turen, har reisefølget mange planer og punkter de skal sjekke av.  Et av målene er å gi oss i Norge noen gode drypp fra det som skjer på utflukten.  Med blant annet Teknisk Ukeblad, DayTwo og vår egen kommunikasjonsansvarlige i reisefølget, gleder vi oss til å følge med!
K-Games - et historisk rått arrangement!
Med en unik skihistorie i ryggsekken, går vi en fantastisk sportshelg i møte når K-Games går av stabelen i Hannibalbakken på Kongsberg 9. mars.

Er det en helg du skal besøke oss, så er det denne!  
Når Kongsberg vil, kan Kongsberg få til akkurat det de vil.  Dette er K-Games 2024 et godt eksempel på. Vi tar av oss hatten for arrangørene og håper å se både lokale og tilreisende strømme til Hannibal lørdag 09. Mars. 
Vi minner om "Spis ute-uka"
I skjønn forening med Kongsbergmarken og vinterferien har 11 av spisestedene i byen testet ut «Spis Ute-uka» denne uka.

Og vi kan vel beskjedent melde at det hittil har vært en braksuksess for samtlige spisesteder som har deltatt!! Flere av restaurantene har hatt fullbooket restaurant fra kampanjen startet på mandag, og noen er allerede fullbooket ut lørdag.

Flere av spisestedene ønsker nå å utvide 150,- tilbudet til søndag for at enda flere skal få benyttet muligheten til å dra ut og spise.
 
Gå inn på Spis Ute-ukaāˇ®Facebook og hold deg oppdatert om utvidede tilbud, menyer og hvilke spisesteder som er med.  Husk å booke bord eller bestille take away i god tid!
Kongsbergmarken 2024
Denne uken var det offisiell åpning av Kongsbergmarken - et av landets eldste kulturarrangementer som fortsatt er i drift. 

Siden det satses stort på 400-årsjubileet, samarbeider ASVO Kongsberg og Kongsberg 400 i år om arrangementet.  For anledningen har Marken blitt flyttet tilbake til gamle trakter, nemlig Kirketorget! Rett utenfor kontorene våre har nærmere 30 utstillere tatt plass, og kan skilte med alt fra kveing, linedance og flammesjonglering, til boder fylt med mat og kaker, samt salg av håndverk, ull- og skinnprodukter, verktøy, maskiner og annet utstyr.

Vi har selvfølgelig vært der selv opptil flere ganger denne uka, og rekker sikkert et par turer til innen uka er omme.  Siste dagen for Marken er i lørdag - så ta turen før kl.16:00 dersom du ikke har vært der enda!
Boligdagen 21. september 2024
Standpåmeldingen for utstillere og arrangører er nå åpen!  
 
Endelig er vi klare for nok en utgave av boligdagen her i Kongsberg! 
Her kan du som ønsker standplass melde deg på. Boligdagen er et flott kontaktpunkt mellom deg som tilbyder og potensielle kunder. 
Kongsberg næringsforum setter rammene - dere bringer kunnskapen. 
Kriminalitet som rammer næringslivet
Politiet i Sør-Øst inviterer til gratis seminar på Bakkenteigen (USN) 7. mars.

Med seminaret ønsker politiet å nå ut til næringslivet i regionen med Nasjonal Trusselvurdering, råd for beredskap ved uønskede hendelser, samt forebyggende informasjon om bedrageri og dataangrep.  

Benytt anledningen til å oppdatere deg, og få råd om gode tiltak for å redusere dine sårbarheter.
På Agendaen denne uka
Det jobbes iherdig med programposter, og vi gleder oss enormt til å se det endelige resultatet i juni.  Det tikker stadig inn nye registreringer i programmet.

Tale, Sverre og Anne Cecilie må snart pakke kofferten og gjøre seg klare til Austin-tur.  Wivi-Ann signerer partneravtaler så blekket spruter, og resten av gjengen gjør partnerintervjuer på løpende bånd, sjonglerer programhenvendelser og koordinerer scener og telt etter beste evne.
Uka oppsummert
Nok en innholdsrik uke nærmer seg slutten.  Med Kongsbergmarken rett utenfor døra, har lokalene våre duftet av smultringer og honningkaker.  Og selvfølgelig ble det Bommen-pølser til lunsj!

Men vi har da gjort mere en å gasse oss i godsaker. Hva vi har hengt fingrene i denne uka kan du lese om her, og i "På Agendaen denne uka".