‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
07
Mars
13:30 - 17:30
Styre- og ledelsesdagen

Kickoff for en bedre styrehverdag

I år må rundt 8000 norske bedrifter innføre 40 prosent kjønnsandel i styrene sine. Mange bedrifter i Buskerud er i dag langt unna å oppfylle dette kravet. På dette kickoff-møtet skal vi diskutere hvordan vi kan komme dit. Du møter Dag Andre Gimle Johansen, Cathrine Furseth, Ole Jacob Sunde og Gunn Wærsted.

Sted: Børsen festlokaler i Drammen
Vår store medlemsundersøkelse er sendt
Vi setter stor pris på om du vil bruke noen minutter til å fortelle oss hva du mener!

Kongsberg Næringsforum skal være en tydelig meningsbærer, sikre samarbeid og utvikling, og være en igangsetter for verdiskapning. Vi skal skape attraktive møteplasser for våre medlemmer innenfor og på tvers av bransjer, basert på delingskultur, og med fokus på utvikling.

Nå trenger vi din hjelp til å finne ut om vi lykkes i våre målsettinger, og om det samsvarer med hva dere som medlemmer ønsker og forventer fra oss.
Vi ser etter engasjerte unge 20-25 år, som brenner for arrangementer, kommunikasjon, tech eller politikk!
Kjenner du noen som vil jobbe med prosjekter, arrangementer og mennesker på arenaer med full trøkk?  Vi trenger flere med på laget i uke 25!

Som vertskap på Kongsberg Agenda, er man en del av vårt kjerneteam. Kongsberg Agenda er Norges viktigste teknologiarena, noe som gjør at vi også streber etter å samle de beste folka i kulissene av arrangementet.  Vi ønsker å bidra til at flere unge får relevant arbeidserfaring innen prosjektledelse og arrangement, og lyser derfor ut vertskapsrolleposisjoner fordelt på våre områder!
På Agendaen denne uka
Det jobbes jevnt og trutt med programmering, arenaer og partnere.  Tida frem til juni går kjempefort, så her er det ingen grunn til å hvile på laubærene.
Uka oppsummert
Denne uka har flere av oss svingt malerkosten, i tillegg til alt annet som skal gjøres :)  Hyggelige omgivelser, gir bedre humør, som gir større arbeidslyst.