‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
01
Februar
14:00 - 16:00
Kongsberg Agenda Program-workshop

Hvordan lage spennende programinnhold?

Teknologifestivalen Kongsberg Agenda vokser for hvert år! Så hvordan løfter du frem ditt programinnhold, blant over 200 andre arrangementer? Bli med på program-workshop og finn det ut! Vi byr på mer informasjon, tips, triks og god sparring. 

Har du fått ansvar for å skape innhold under Kongsberg Agenda 2024? Har du temaene dine på plass, eller vet du rett og slett ikke hvor du skal starte?  Da finnes det råd. Kongsberg Agenda vil sette opp flere programmerings-workshops frem mot festivalstart, hvor du kan få hjelp til å komme i gang – eller til å finpusse de postene du måtte ha på blokken. 

Kan du ikke komme?  Fortvil ikke - da kan du bli med på den digitale workshopen kl. 9.00 samme dag!

Sted: Kongsberg Næringsforum, Kirketorget 4
Gi dine gründerplaner et realt løft!
Velkommen til deg som vurderer å starte opp, er gründer eller er i en vekstfase. Du kan se fram til en nyttig kveld med gode råd og nettverksbygging!

TID: Tirsdag 30. januar kl. 17 - 20
LOKASJON: Gamle Norge Pub

Gå ikke glipp av sjansen til å være en del av dette fellesskapet!
Kvelden er åpen for alle og det blir servert gratis pizza. Husk å registere deg gratis via påmeldingen. 
Medlemsundersøkelsen er rett rundt hjørnet
Kongsberg Næringsforum skal være en tydelig meningsbærer, sikre samarbeid og utvikling, og være en igangsetter for verdiskapning. Vi skal skape attraktive møteplasser for våre medlemmer innenfor og på tvers av bransjer, basert på delingskultur, og med fokus på utvikling. Synes du vi lykkes med dette?

Nå er vår årlige medlemsundersøkelse rett rundt hjørnet. Fordi vi trenger din hjelp til å evaluere om vi lykkes i våre målsettinger, og om det samsvarer med hva dere som medlemmer ønsker og forventer fra oss, håper vi du vil sette av noen minutter når undersøkelsen dumper ned i inn-boksen din til uka.
På Agendaen denne uka
Nå begynner det virkelig å ta fart!  Vi får stadig flere partnere til Agenda, og idéer og innspill til spennende programposter strømmer på.
Uka oppsummert
Det har blitt mye Agenda-jobbing denne uka, men vi har da jammen fått til mye ellers også.