‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Disse bildene vant vår vinterfotokonkurransen
Redaksjonen i kongsberg.no har mottatt en mengde fantastiske vinterbilder, og jobben med å kåre de beste var ikke lett.
Næringslivet til Stortinget
Næringslivet snakket om kampen om de gode hodene, samferdsel og industripiloten da de møtte Buskerudbenken på Stortinget forrige uke.  

Det var Hans Petter Blokkum ved Kongsberg Teknologipark, Willy Holdahl ved GKN Aerospace og Linn K. Djønne ved Kongsberg Næringsforum som representerte næringslivet i Kongsberg, da de møtte politikerne som representerer Buskerud på Stortinget forrige mandag. Næringsforeningen i Drammensregionen var også til stedet, og det var satt god tid til å høre på næringslivets innspill og tanker.   
Aktivitetsplan for byliv + oppsummering fra forum
9.januar var det duket for årets første Forum for Byliv. Med et stappfullt møterom hos oss på Kirketorget og rykende ferske vafler på bordet, hadde vi agendaen klar; vi skulle lande og låse Aktivitetsplanen for Byliv 2024!

Denne har vi brukt en god del tid på å sammenfatte i samarbeid med våre medlemmer innenfor handel, servering og opplevelser. Planen har nå blitt sendt ut og har som mål å samle, og synliggjøre alt som skjer i byen vår- alt fra store arrangementer, til skoleferier og avvikende åpningstider.
Setter tillit og teknologi på Agendaen
Har vi nok tillit i samfunnet til å drive teknologiutviklingen fremover?  Det er hovedspørsmålet du skal få svar på under teknologifestivalen Kongsberg Agenda.

- Målet er å utfordre alle til å tenke utenfor boksen, tørre å skru opp temperaturen i diskusjonene og gi oss noe konkret å sitte igjen med,sier programkomiteleder Liv Dingsør.  15. januar ble hovedretningen for årets arrangement lansert.
Stor Jubileumsåpning onsdag 24. januar
Kongsberg 400 og Glogerfestspillene har i tett samarbeid knyttet til seg landets aller fremste kunstnere innen regi, lyd-, lys- og videodesign for å skape en spektakulær opplevelse for publikum.

På Kirketorget vil kor, dansere, musikere, tallrike profesjonelle og lokale aktører gjennom ulike musikalske og visuelle fortellinger bevege publikum og gi høy «gåsehudfaktor».

Dette kan og vil du ikke gå glipp av!
På Agendaen siden nyttår
Endelig er vi i gang med våre ukentlige oppdateringer på Agenda-fronten til alle dere der ute :)
De første tre ukene oppsummert
Det har ikke vært noen rolig start på det nye året :) 
Det skjer endringer hos Revisorkollegiet på Kongsberg

Merethe Hole er eier og ny partner i Revisorkollegiet siden 1. sept. 2023, da grunnlegger Roger Larsen sluttet som oppdragsansvarlig revisor og gikk ut som eier.