‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Pølser, politikk og god stemning
For en kveld!  Vårt andre "Pølser & Politikk" var preget av engasjement, latter og gode diskusjoner når nærmere 50 representanter fra næringslivet og kommunestyret var samlet på Skimore (Kongsberg Skisenter) torsdag kveld. 

Denne kvelden kunne vi by på en høyst utradisjonell heispitch, øvelse i prioritering og ikke minst gode rammer for diskusjon og ærlige meldinger!
Sentrumsgavekortet - den perfekte julegaven!
Hvordan finner man en julegave som passer for alle?

Med Sentrumsgavekortet kan du gi akkurat det dine ansatte ønsker seg - uansett alder, interesser og hobbyer!  Visste du at du også kan spise ute og betale med gavekortet på en rekke serveringssteder i byen?

Med sentrumsgavekortet støtter du de lokale butikkene og serveringsstedene i Kongsberg, og bidrar til et attraktivt og livlig sentrum.
På Agendaen denne uka
Signering av samarbeidspartnere har fokus om dagen, i tillegg til at vi er i gang med å fylle Agenda med innhold av høy kvalitet!
Uka oppsummert
Denne uka har vært svært innholdsrik, og skikkelig morsom!  Høydepunktet var "Pølser & Politikk" i skisenteret der vår utradisjonelle heispitch var et populært innslag.   
Stillingsannonsen som havnet i NRK

Flesberg kommune trengte hjelp til rekruttering i kommunen. Stillingen som kommunepsykolog hadde vært ute i flere runder i tradisjonelle kanaler, uten resultater.

Akari gikk rett i tenkeboksen for å finne ut hva vi kunne gjøre for å hjelpe de med å få søkere.

Resultatet av kampanjen gikk over all forventning, og mange av oss har nok fått med seg ordfører Oddvar Garaas som vikar i stillingen og "er det ikke bare å ta seg sammen da" :)

Designledelse - et unikt tilbud fra USN

Designledelse handler om å lede design- og innovasjonsprosesser som kan brukes i all verdiskaping, for å bidra til å skape brukervennlige, lønnsomme og bærekraftige løsninger, sier emneansvarlig prof. Wanda Grimsgård.

Dette studiet kan inngå som en del av mastergraden Executive Master of Management, eller du kan ta det som et enkeltemne!  Oppstart 17. januar.