‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Se nyhetsbrevet i nettleseren
Pølser & Politikk
Glem formelle møter og "tørr" politikk - bli med oss på en kveld med en utradisjonell vri, underholdende øyeblikk og muligheten til å knytte verdifulle bånd mellom næringsliv og lokalpolitikk når Kongsberg Næringsforum inviterer til Pølser & Politikk med byutvikling for alle i fokus!

Pølser & Politikk er en uhøytidelig møteplass for vennlig meningsutveksling, bli kjent og dele nyttig informasjon.  Gjennom dialog, fravær av pekefinger og et løst og ledig program, vil vi legge til rette for et enda bedre samarbeidsklima mellom næringsliv og politikk i Kongsberg kommune.
Nøkkeldatoer for Kongsberg Agenda 2024
Klar for å sette scenen under Kongsberg Agenda 2024?  Da er det på tide å notere seg disse viktige datoene, alle arrangører der ute!

Vi håper dere allerede har satt i gang med det spennende planleggingsarbeidet mot Kongsberg Agenda 2024.  Nå gir vi dere nøkkeldatoene som vil være avgjørende for alle som har ambisjoner om å skape innsikt og flotte øyeblikk under Noges mest nyskapende teknologifestival 19. - 22. juni 2024.
Fotokonkurranse
Har du et magisk vinterbilde fra Kongsberg liggende?  Da må du bli med i vår fotokonkurranse "Snart vinter - www.kongsberg.no i vinterdrakt"!

Alle som sender inn bilder er med i trekningen av 5 sentrumsgavekort på kr. 1.000,-. 
 
Frist for forslag til vedtektsendringer i KNF
31.desember er fristen for innsending av forslag til endring av vedtekter for Kongsberg Næringsforum.

KNFs vedtekter er styrende for hva vi skal jobbe med og hvilken funksjon vi skal ha for næringslivet i Kongsberg. Her sies det f.eks. hvem som skal være medlem, hvem som kan være medlem, hvem som kan og bør være representert i styret m.m. Alle våre medlemmer kan rette forslag om vedtektsendringer, som i sin tur behandles av årsmøtet.

Har du en mening om noe som bør endres?
Matmarked på Nytorget lørdag 18. november
Velkommen til "Fristelser på Nytorget" - den lokale arenaen for gode smaker, lukter og matopplevelser.

Byens torg scorer høyt blant etablerte utstillere - det er intimt, passe stort og ligger i hjertet av gamle Kongsberg.  Byens befolkning er glade i å invitere til godt lag hjemme, og til de trengs gode råvarer.  Matmarkedet er derfor et naturlig samlingspunkt.
På Agendaen denne uka
Et godt fundament er viktig i alle byggeprosesser, også når man skal bygge en teknologifestival!  Derfor har vi brukt store deler av uka på samarbeidspartnere, konsepter og bruk av byrommet.
Uka oppsummert
En allsidig og variert uke er over.  Mye tid har gått med til Agenda-jobbing, men den daglige driften her hos oss rusler og går som vanlig.

God helg fra oss i KNF :)