Se nyhetsbrevet i nettleseren
Nye sorteringsmuligheter på kongsberg.no "hva skjer"
Ønsker du å nå ut med dine arrangementer til studenter, næringslivet eller i forbindelse med 400-års jubileet? 

Kongsbergs felles "Det Skjer"-kalender, et samarbeid mellom www.kongsberg.no, Laagendalsposten og Kongsberg Næringsforum, har nå opprettet tre nye kategorier for filtrering av informasjon: 
  • Student
  • Næringsliv 
  • Kongsberg 400 år
"Det Skjer"-Kalenderen har det siste året opplevd stor økning i trafikk, så det er tydelig at Kongsbergfolk setter pris på å ha én felles kalender for alt som skjer i byen.
Viktige datoer for Kongsberg Agenda 2024!
Planlegger du et arrangement eller aktivitet under Kongsberg Agenda 2024? Nå har vi publisert datoene du som er arrangør må få med deg!

Vi håper dere allerede er i gang med planleggingsarbeidet mot Kongsberg Agenda 2024.  Nå presenterer vi noen nøkkeldatoer for dere som planlegger å sette noe på agendaen under Norges viktigste teknologofestival 19. - 22. juni 2024.
"Snart vinter - www.kongsberg.no i vinterdrakt"
Har du et magisk vinterbilde fra Kongsberg liggende?  Da må du bli med i vår fotokonkurranse "Snart vinter - www.kongsberg.no i vinterdrakt"!

 Alle som sender inn bilder er med i trekningen av 5 sentrumsgavekort på kr. 1.000,-. 
Operasjon Dagsverk og OD-dagen nærmer seg! 
2. november skal mange tusen elever ut å jobbe over hele Norge, og vi trenger spennende arbeidsplasser fra din bedrift! Bli med å støtte elevene!

Titusener av elever over hele landet gleder seg til å komme seg ut å jobbe til støtte for årets prosjekt i Colombia. For at flest mulig skal få spennende jobber, trenger vi hjelp fra dere i næringslivet.
Klar for Black Friday?
Har du gode tilbud, aktiviteter eller spennende varer du vil få frontet inn mot Black Friday? 

Vi har opprettet et facebook-arrangement på deres vegne som har fått enorm respons!  Over 460 personer har allerede satt seg på skal/interessert, så her oppfordrer vi alle til å bruke arrangementet for det det er verdt. 
På Agendaen denne uka
Det skjer vanvittig mye kult i kulissene av Kongsberg Agenda om dagen!
Uka oppsummert
Noen uker preges mer av skrivebordsarbeid enn andre.  Dette har vært en sånn uke for oss på Kirketorget. 
Er du ikke medlem? Eller kjenner du noen som ikke er det?
Bli medlem i Kongsberg Næringsforum og åpne dørene til et nettverk av muligheter!

Som medlem vil du få eksklusiv tilgang til bransjeekspertise, spennende arrangementer og samarbeidsmuligheter som vil styrke din virksomhet.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å styrke din posisjon i bransjen – meld deg inn i dag!