Se nyhetsbrevet i nettleseren
KNF inviterte til lunsj
Torsdag hadde vi fornøyelsen av å kunne ønske ordfører Line Spiten, vararordfører Just Salvesen og gruppeleder i Høyre Terje Jensen velkommen til lunsj og et uformelt første møte hos oss.

Sammen med den helt ferske politiske ledelsen i kommunen ble det konstruktive og engasjerte diskusjoner rundt lunsjbordet, før vi fortsatte med en god prat om hvordan vi skal samarbeide de neste fire årene.
Kongsberg Konferansen 2023 avlyses
Vi må dessverre informere om at Kongsberg Konferansen, som skulle vært avholdt 9. november, avlyses.

Dette skjer pga. manglende ressurser både økonomisk og tidsmessig, og at vi har måtte prioritere knallhardt. Kongsberg Konferansen er et samarbeid mellom Vekst i Kongsberg, Kongsberg Næringsforum og Kongsberg Kommune. Vi har i det lengste håpet å få det til, men ser oss dessverre nødt til å avlyse årets konferanse.

Kongsberg Konferansen er tilbake i 2024
Det er tid for årets spleiselag for å pynte byen til jul
Vi nærmer oss juletiden med stormskritt, og med det skal julegatene henges opp og lyse opp sentrumsgatene.

I år har vi gjort en ny vri på innsamlingen, nemlig ved å sende ut fakturaer til alle trofaste givere.  På den måten håper vi det har blitt enklere for både givere og oss. 

Har du ikke fått faktura - men ønsker å bidra?
Yrkesmessa 2023
I overkant av 1000 elever dukket opp til årets yrkesmesse som ble arrangert i Idretts- og svømmehallen torsdag 19. oktober.  

Alt fra 10. trinn på ungdomsskolene til elever fra videregående skole, Norsksenteret og Flyktningmottaket på Raumyr bidro til at det ble stort trykk i hallen gjennom hele dagen.
Matmarked på Nytorget lørdag 21. oktober
Velkommen til "Fristelser på Nytorget" - den lokale arenaen for gode smaker, lukter og matopplevelser.

Byens torg scorer høyt blant etablerte utstillere - det er intimt, passe stort og ligger i hjertet av gamle Kongsberg.  Byens befolkning er glade i å invitere til godt lag hjemme, og til de trengs gode råvarer.  Matmarkedet er derfor et naturlig samlingspunkt. 
På Agendaen denne uka
Nå har vi satt noen viktige datoer for dere som vil være med på neste års Agenda som partnere, arrangører eller om dere vil ha stand!
Uka oppsummert
Ukas høydepunkt var lunsjbesøket av kommunens nyslåtte ordfører og varaordfører, tett etterfulgt av en svært vellykket yrkesmesse!