Se nyhetsbrevet i nettleseren
Bli en proff på SoMe og profilering
I løpet av november arrangerer vi to spennende kurs for deg som vil bli bedre på profilering både i og utenfor sosiale medier.

1. november kan du lære Canva - en enkel applikasjon for å lage alt fra plakater, presentasjoner, SoMe-poster, lekre invitasjoner og kule brosjyrer.  Canva kommer både i gratisversjon og pro-versjon, og du velger selvfølgelig selv hva som passer deg best.  Nå er det 10 plasser igjen på kurset - så her gjelder det å være kjapp!

22. november kan du steppe opp SoMe-postene dine betraktelig ved å lage og publisere kule filmsnutter - klippet og redigert så de passer deg og din profil.  Film er kulere enn bilder, så om du vil ha en fortrinn i kampen om oppmerksomheten er dette kurset for deg.

Begge kursene er for alle, uansett bransje og stilling.  
På Agendaen denne uka
Vi har fått laget en helt ny promofilm for Kongsberg Agenda - klikk deg inn å se!

Denne uka har vært kjempehektisk med møter og planlegging, og selv om det er fryktelig mye jobb som gjenstår begynner vi å se konturene av en superkul teknologifestival :)
Uka oppsummert
Nå skjer det mye hos oss i KNF.  Aller mest spennende er rekrutteringsprosessen vi er midt oppe i - hvem blir våre nye kollegaer?