Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi leter etter vår drømmekollega
- kan det være deg eller noen du kjenner?

Til å hjelpe oss med å lede ulike utviklingsprosesser og samarbeidsprosjekter, og til å følge opp Kongsbergs ulike temaplaner innen industri, reiselivs- og handelsbransjen, trenger vi to kreative og initiativrike nye kollegaer.

Det er mange andre oppgaver vi trenger ekstra mannskap til også, som for eksempel å bygge Kongsberg Agenda enda større og bedre i årene fremover.

Søknadsfristen er 4. oktober - så løp og søk NÅ!
Sjekk ut hva som skjer i KNF denne høsten!
Det er mye som skjer hos oss etter høstferien, så sjekk ut vår "Hva skjer"-kalender!

Blant godbitene kan vi nevne frokostmøte om neste års Kongsberg Agenda, Gründerkveld, Waterhole om "Ledelse, makt og mening", og ikke minst blir det to spennende kurs for deg som sysler med sosiale medier og andre visuelle uttrykk.
Invitasjon til workshop og spørreundersøkelse
Utviklingen av autonome leveranseroboter vil mest sannsynlig spille en viktig rolle i livene våre. Ettersom teknologien utvikler seg raskt, vil dette kunne revolusjonere måten vi mottar varer og tjenester på i fremtiden. 

Ved bruk av autonome leveranseroboter vil vareleveranser bli mer praktisk, effektivt, trygt, økonomisk og ikke minst bidra til CO2-reduksjon.  Applied Autonomy AS inviterer i samarbeid med Kongsberg kommune og Kongsberg By & Lab til workshop tirsdag 24. oktober kl. 10 - 12. Her handler det om potensialet for leveranseroboter i bymiljøet i Kongsberg. Vil du være med? Meld deg på til post@appliedautonomy.no.

Som forberedelse til workshopen gjennomfører Applied Autonomy en spørreundersøkelse for å få en bedre innsikt i behov og forventninger. Kan autonome vareleveringsløsninger bidra til mindre biltrafikk i Kongsberg, eller løse et problem for de som ikke kan komme seg så lett til lokale butikker? Vi håper flest mulig svarer på denne lille undersøkelsen. 
På Agendaen denne uka
Nå er det ganske mye som begynner å falle på plass, og vi kan begynne å jobbe litt mere konkret :)
Uka oppsummert
Hvor i all verden ble det av denne uka??  Dagene har bare flydd med mange spennende oppgaver og møter.