Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi trenger flere flinke folk!
Etter at Daniel og Heidi  sluttet hos oss i sommer er vi nå på jakt etter to nye personer til kollegafelleskapet vårt.

Hvilke oppgaver skal vi løse fremover?  Hva slags kompetanse og  ressurser har vi allerede hos oss som jobber her? Hvordan kan vi bruke de mest effektivt? Og hva er det da vi trenger å få påfyll av? Dette er spørsmål vi har jobbet med internt før vi nå har lyst ut to stillinger.

Vi er en liten organisasjon og avhengig av at vi jobber godt sammen i et hektisk, men supertrivelig miljø. Det betyr at det er mye som skal klaffe når vi skal finne våre to nye kollegaer.

Vi gleder oss til å dukke ned i søkerbunken og plukke ut de vi vil snakke mere med.  Så er du, eller noen du kjenner, den som kan passe perfekt inn hos oss? Da er det bare å gripe muligheten nå!
En ellevill parnerstrategi
Det er nå du må hoppe på Agenda-flyet!

Kongsberg Agenda har vokst i rekordfart og vi har ingen planer om å gire ned i 2024. Nytt av året en gjennomtenkt partnerstrategi som skal oppleves både profesjonell, nyttig og innbydende. 

Strategien formes for å gi best mulig utbytte for våre samarbeidspartnere, oss selv og de som skal oppleve Kongsberg Agenda som besøkende. Her er en første smakebit på hva det jobbes med.
 
Hold av dagen til Kongsberg Konferansen 9. november
Kongsberg Konferansen er den lokale byutviklingskonferansen som samler alle som er opptatt av, og jobber med, byens utvikling.

Målsetningen er at alle gjennom innsikt og kunnskap ser hvordan Kongsberg kan utvikles på best mulig måte. Dette er en møteplass der dagsaktuelle saker blir belyst, og problemstillinger og muligheter blir diskutert på bakgrunn av reelle fakta og kunnskap.
HR Forum - En arena for deling av informasjon og muligheter innen HR i bedriftene
I våre ulike medlemsbedrifter sitter det mange folk som jobber med det samme, å rekruttere nye medarbeidere og ta vare på de vi har.   

Hvordan kan vi best samarbeide om dette her i Kongsberg?  Dette er  målsettingen med å invitere alle som jobber med HR-relaterte oppgaver til en felles samling torsdag 28. september.

Noe av det som vil bli løftet frem er bla. annet et nytt bokonsept som har ekstra fokus på få nye arbeidstakere til å  bli kjent og skape seg et nettverk i byen.   
Mange av de som begynner å jobbe i de store industribedriftene, og spesielt de som kommer flyttende fra utlandet, har med seg en partner. Hvordan kan vi sammen med Osloregionen gi de en best mulig introduksjon til Norge, arbeidsmarkedet vårt her i Kongsberg og ikke minst sikre at de blir kjent og får seg et nettverk slik at de blir her over tid?

Vi vil også snakke om at Kongsberg fyller 400 år neste år. Hvordan kan næringslivet bruke arrangementene og feiringen til beste for sine ansatte? Prosjektleder Laura Sletbakk forteller om planene for feiringen.
 
I tillegg til aktuelle temaer, er det å møtes og snakke med andre i samme rolle og funksjon en verdi i seg selv.  Noen er ganske ensomme i sin funksjon i bedriften, men har nå en mulighet til å skape seg et eget fagnettverk lokalt her i Kongsberg.
Matmarked på Nytorget lørdag 23. september
Velkommen til "Fristelser på Nytorget" - den lokale arenaen for gode smaker, lukter og matopplevelser.

Byens torg scorer høyt blant etablerte utstillere - det er intimt, passe stort og ligger i hjertet av gamle Kongsberg.  Byens befolkning er glade i å invitere til godt lag hjemme, og til de trengs gode råvarer.  Matmarkedet er derfor et naturlig samlingspunkt. 
På Agendaen denne uka
Milepælsplanlegging, budsjett og kommunikasjons har stått på timeplanen denne uka.
Uka oppsummert
Det ble en litt dramatisk start på uka for KNFs ansatte.