Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsberg går en spennende tid i møte
Resultatene for kommunevalget i Kongsberg er klart.  Ikke overraskende, sett ut fra tidligere meningsmålinger, stakk Høyre av med seieren som største parti.  

Det gikk kun et drøyt døgn før den nye kabalen var lagt, og vi gratulerer Høyres Line Spiten som ny ordfører og Just Salvesen (SP) som varaordfører.

Nå ser vi frem til et godt samarbeid med både kommunens nye politiske ledelse, og med den sterke opposisjonen.  Heldigvis har Kongsberg politikere som synes å søke de beste løsningene for kommunen, og som i de fleste saker jobber godt sammen.
Forum for Byliv - Sommeren oppsummert
Kjære byliv, nå må vi samles!

Vi har alle et stort behov for å ta en prat og oppsummere sommeren 2023. Målet denne dagen er å ærlig (og faktabasert) si hva som har fungert godt, og hva vi er nødt til å adressere for å få en god vei videre. 

Vi ønsker gjerne at dere spiller inn saker i god tid, dersom noe mangler i programmet. Dette møtet ber vi alle prioritere. Kan du ikke selv, så send gjerne neste på lista. Vi vil veldig gjerne ha med butikkene inne på senteret også!

Det blir enkel frokost og kaffe, så husk å melde dere på :) 
Nå kan du søke tilskuddsordninger fra Viken
Viken fylkeskommune har en rekke gode tilskuddsordninger til næringslivet i regionen.

Nå er det mange muligheter for å få økonomisk støtte til næringsutvikling og opplæring fra Viken fylkeskommune.
 
Har du tid og lyst til å bli mentor for studenter ved USN campus Kongsberg?
Sammen med Handelshøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ønsker vi å fortsette å styrke kontakten mellom studentene i Drammen og Kongsbergregionen og arbeidslivet. 

For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier, tilbyr vi derfor et mentorprogram til utvalgte økonomi- og ingeniør studenter. Til dette trenger vi mentorer som har lyst til å bidra med tid, erfaring og nysgjerrighet. Mentorene skal bidra med sin arbeidslivskompetanse, og hjelpe studenten i overgangen fra studier til arbeidsliv.
Gå med næringslivet i Kongsberg 29. september
Møt dine nyvalgte lokalpolitikere
 - slik kan du styrke næringslivet og bidra til å forme bedriftens fremtid


Vær blandt de de første som møter nyvalgte politikere i egen kommune. Sammen med NHO Viken Oslo gjentar vi suksessen, og inviterer deg til et uformelt møte i Kongsberg gjennom dette arrangementet. 
Equinor inviterer til leverandørdag 19. oktober
Årets tema er "Delivering together in the energy transition", og arrangementet går av stabelen i Stavanger. 

Equinor vil gi en oppdatering om prosjektutviklingsporteføljen og aktiviteter fremover innen olje og gass, lavkarbonløsninger og fornybar energi. Du vil også få muligheten til å komme i kontakt med Equinor-representanter, stille spørsmål og utforske hvordan dere kan levere sammen i energiomstillingen.

Det vil også være mulig å delta online.
På Agendaen denne uka
Vi starter opp igjen med vår ukentlige spalte om Kongsberg Agenda.

Selv om det ikke skjer de helt store tingene på arrangementsfronten riktig enda, så er det mange der ute som ønsker seg informasjon om planene for neste års teknologifestival.  Derfor vil vi hver uke publisere en liten epistel om planer, milepæler og små og store hendelser i arbeidet med Kongsberg Agenda 2024.
Uka oppsummert
Med Irene og Tale på ferie og Sverre på konferanse i Oslo, ble det noen stille dager på kontoret for Wivi-Ann og Berit.