Se nyhetsbrevet i nettleseren
Er du opptatt av handel og byliv i Kongsberg?
Da bør du komme til vår valgdebatt tirsdag 29. august kl. 18.00!

I samarbeid med Hovedorganisasjonen Virke kjører vi næringspolitisk debatt med handel og byliv i fokus.

I tillegg kommer adm. direktør i Virke, Bern Apeland, for å presentere deres helt ferske lokalvalgsundersøkelse.  Der er det virkelig et par interessante funn som politikerne våre bør merke seg...
Arendalsuka - en kilde til inspirasjon
Arendalsuka, midtpunktet for politiske diskusjoner og engasjement, var for oss i KNF mer enn bare et sted for debatter.

Det ble en kilde til inspirasjon, nettverksbygging og lærdom for oss som jobber med Kongsberg Agenda.  Mens inspirasjon var den primære hensikten med besøket, bød deg seg også unike muligheter for oss til å knytte nye forbindelser med potensielle sponsorer og samarbeidspartnere.
Betongpark Skate Tour – En regnfull suksess
Lørdag 19. August dro Tale og Kongsberg næringsforum i gang en skikkelig skatefest på Vestsiden i godt samarbeid med flere lokale aktører.

Med på laget var K-Tech, Sparebank 1, PK Eiendom, nyetablerte Gausdal Landhandleri, Skimore Kongsberg, Kongsberg kommune og Grand Hotel. 

«Dette er spot on denne type arrangement vi ønsker oss», konstaterte flere foresatte, som takket stort for at Betongpark Skate Tour i Kongsberg Skatepark ble en realitet. 
Kongsberg.no i høstdrakt
Byens felles nettside, kongsberg.no, skal tydelig representere de fire årstidene vi er så heldige å ha her i byen.

For en ukes tid siden endret vi bilde- og tekstinnhold til å få et mer høstlig preg. Noen av aktivitetene og attraksjonene krever litt mer arbeid, men kommer på plass etter hvert.  Hvis du har noe "høstinnhold" som vi burde hatt ut på nettsiden, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Uka oppsummert
Denne uka har vært svært innholdsrik.  Vi deltatt på alt fra åpning av pølsemakeri til valgdebatt.