Se nyhetsbrevet i nettleseren
KNFs selskapsmøte for driftsåret 2022
Etter en årrekke som styremedlem og de to siste årene som styreleder i KNF, ble Geir-Aage Tveito takket for lang og god innsats for næringslivet i Kongsberg.

Trine Lunde og Henriette Storaas-Barsnes er nyvalgte representanter i KNFs styre som nå ledes av Ørjan Stengelsrud fra Kongsberg Gruppen.
Vi er endelig i gang med årets besøkskampanje!
Nå snurrer sommerkampanjen vår på sosiale medier! Vi håper dere gleder dere like mye som oss, for dette er tross alt deres kampanje – Laget for dere, med dere :)

Klokken 19:00 1. juni, kunne man se den aller første posten på Instagramkontoen “kongsberg.no” og Tiktok-kontoen “Opplevkongsberg”.  Dette er det første av hele 30 innlegg som vil rulle ut de neste to månedene. I tillegg har vi rustet opp landingssiden som forteller om alt du kan se og gjøre i Kongsberg.  
Siste frist for å bli lokal partner
For å arrangere Kongsberg Agenda er vi helt avhengig av bidrag og hjelp fra store nasjonale samarbeidspartnere, men like viktig er de mindre lokale partnerne vi har her i byen.  

Vi har derfor laget en  lokal partenrpakke som består av stand,  gratis programavigft og god lokal synlighet  i bybildet mot et bidrag på kr. 45 000 (eks. mva.).  Vi har allrede flere lokale bidragsytere, men det er fremdeles plass til flere!

Fristen for å produsere materiell nærmer seg raskt, så har du lust til å være en lokal partner til Agenda må du skynde deg å ta kontakt med Wivi-Ann innen onsdag 7. juni
På Agendaen denne uka
Samtidig som programmet vokser og lista over kjente og prominente personer som kommer til Agenda stadig blir lengre, så stiger pulsen hos oss på Kirketorget.
Uka oppsummert
En innholdsrik uke er over, og vi skal bruke helgen til å samle krefter til innspurten til Kongsberg Agenda.