Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi minner om KNFs selskapsmøte
Onsdag 31. mai kl. 17.00 ønsker vi velkommen til selskapsmøte hos oss på Kirketorget 4.

Dagsorden og saksdokumenter finner du på vår hjemmeside.

Dersom medlemsbedriften er representert med andre enn daglig leder, må det sendes inn fullmakt for å kunne avgi stemme. Signert fullmakt sendes pr. e-post til post@knf.kongsberg.no innen møtet starter.
Fra skjulte perler til shopping!
I hele seks dager er nå Sara og Ingvild fra Travitude Media på farta rundt i nærområdet for å dokumentere alt det spennende Kongsberg har å by på til årets sommerkampanje!

Noe av det vi skal dekke, er spennende turmål som kan friste turister og lokale til å lete seg frem til de mer skjulte perlene i nærområdet. Fra knallgrønne vann til grotter. I tillegg skal vi innom sentrum for å vise at Kongsberg faktisk er et skikkelig hyggelig sted å handle! Flere restauranter og hoteller har allerede hatt besøk fra oss, og vi gleder oss til å fortsette rundreisen.  
QR-Kode rett til lokale opplevelser!
Vær så god, her følger gratis filer til dere. 

Vi har laget sommerplakater som du fritt kan trykke opp eller skrive ut og henge i dine lokaler. Filene har ulike bilder med både norsk og engelsk tekst, så her er det bare å velge og vrake ? Scan koden og se hvor du havner.
Hvem vil du ta med deg på Kongsberg Agenda?
Inviter med deg dine kollegaer, kunder og samarbeidspartnere til den perfekte arenaen for faglig påfyll. En unik mulighet til å knytte nye forbindelser og bygge nettverk. Her vil du finne inspirasjon, bli utfordret og tenke nye tanker.  

21. - 24. juni fyller vi gater, serveringssteder, konferanselokaler, barer og torg i Teknologibyen Kongsberg med en rekke gratis seminarer, debatter, teknologiutstillinger, foredrag, stands og andre aktiviteter. Hver kveld byr vi på underholdning i form av stand-up, konserter, DJ’s og mere til.

I sentrum av Kongsberg vil du oppleve en imponerende teknologiutstilling i skjønn forening med aktiviteter på Politisk Agenda, Agenda Ung, Agenda Vekst, Agenda Kompetanse og på vår hovedscene Techboksen.  Programmet vokser dag for dag.  Her kan du se hva som foreløpig er på plass, og noen av de som kommer.  
Programmet vokser for hver dag, og du kan følge det på kongsbergagenda.no !  
Ingen påmelding – ingen betaling – åpent for alle* 

 
* Enkelte arrangementer kan være forbeholdt inviterte gjester
I år satser Kongsberg Agenda litt ekstra på studenter!
På programmet står Kongsberg Sustainable Sprint; en teknologikonkurranse med fokus på bærekraft der vinnerlaget tar med seg 50.000 kroner.

Det blir også konserter og nettverksbygging på Energimølla, hvor studentene kan møte både potensielle fremtidige arbeidsgivere og unge ansatte i bedriftene.  Har man en gründerspire i magen, går det arrangementer man bør få med deg på Privat fra onsdag til fredag.  
På Agendaen denne uka
Etterhvert som programmet for Agenda vokser, øker pulsen hos oss som jobber med det.  Nå er det fryktelig mye som skal på plass i løpet av de neste 4 ukene.
Uka oppsummert
Etter hvert som vi nærmer oss uke 25, vil nok "Uka oppsummert" bli kortere og kortere lesning.

Vil du vite hva vi driver med om dagen er det nok "På Agendaen denne uka" som gir det beste bildet ;)