Se nyhetsbrevet i nettleseren
En etterlengtet møteplass for gründere!
Tirsdag 2. mai var kjørte vi i gang første runde med Gründerkveld, sammen med flere gode samarbeidspartnere.

Målet med disse kveldene er å etablere en uformell arena for folk som har en idé, vurderer å starte noe selv, akkurat har startet opp og for de som ønsker å hjelpe disse på veien.  At mange har savnet en slik møteplass var tydelig.  Etter at det kveldens formelle program var over, ble mange av de nærmere 50 oppmøtte sittende utover kvelden for å dele erfaringer, idéer og tips.

Neste Gründerkveld er derfor satt opp til 28. august på Privat bar, og det er åpent for alle som vil komme!
En dugnad for landet - en dugnad for Kongsberg
Kongsberg kommune bosatte i 2022 150 flyktninger, og det vil bli det samme antallet i 2023. De som kommer er i hovedsak fra Ukraina, og de har med seg høy utdanning fra hjemlandet. 

Nå trenger Kongsberg Norsksenter flere bedrifter som kan være med på dugnad for språkpraksis. Det er ingen kostnad for bedriften - det er kun et ledd i opplæringen. Det behøver heller ikke være jobb i sikte, men vi forsøker å plassere våre deltakere på arbeidsplasser som de er egnet til. 
 
Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å være med på dugnaden med å gi praksis for engasjerte, arbeidsomme og positive ukrainere som gjerne vil gjøre en innsats. 
Uka oppsummert
En kort, men hektisk uke går mot slutten.  Her kan du se hva vi rakk de fire første maidagene.
Gratis energirådgivning til alle boligeiere i Kongsberg

Ved å snakke med en objektiv energirådgiver vil du kunne redusere energibruken i egen bolig og ta mer klimavennlige valg. Du vil blant annet få gode råd om fornybare energikilder, ladeløsninger for elbil og støtteordninger. 

Les mer