Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vinn-vinn for Kongsberg Agenda og "Jazzen"
Kongsberg Agenda og Kongsberg Jazzfestival inngår samarbeid.

- Dette er en vinn-vinn situasjon for begge parter, sier Wivi-Ann Bamrud, daglig leder i Kongsberg næringsforum og Ragnhild Menes i Kongsberg jazzfestival, om samarbeidet som nå er inngått mellom Kongsberg Jazzfestival og Kongsberg Agenda.
 
Samarbeidet handler helt konkret om det som skjer i fellesbrukskrysset, hvor jazzboksen har stått de siste årene.  I uke 25 blir boksen en Tech-boks, mens den to uker senere forvandles til en jazzboks.
Vi minner om Gründerkveld 2. mai
Velkommen til deg som vurderer å starte opp, er gründer eller er i en vekstfase. Du kan se fram til en nyttig kveld med gode råd og nettverksbygging!

Hit kommer Sigrid Høisveen Ulekleiv som selv har vært gründer i nesten 10 år og som nå jobber som oppstartslos i DNB, og du får treffe GIN-Gründerne Jon Arne Reitan og Kristian Stensvold som står bak selskapet Silver Distillery .

Gratis og åpent for alle. Det serveres mat, mens drikke kan kjøpes.
Les mer og meld deg på
På Agendaen denne uka
Programmet for årets Agenda vokser stadig.  Det skal godt gjøres å ikke finne et arrangement som passer for deg under de fire dagene teknologikonferansen foregår.
Uka oppsummert
Vi i Kongsberg Næringsforum er så heldige å ha en rekke gode og dyktige samarbeidspartnere, og mye av det som foregår hos oss hadde ikke vært mulig uten dem.
DNB-Uka på Kongsberg

Som en del av DNB Uka inviteres du til "Økonomiske utsikter".  Seniorøkonom Oddmund Berg svarer blant annet på følgende: «Blir det vekst fremover, eller vil inflasjon og renter forbli høye lenge?»

Les mer og meld deg på