Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vinneren av påskens pyntekonkurranse
Rett før påske oppfordret vi næringslivet til å pynte byen påskeklar!

Konkurransen ble første gang lagt frem på storsamlingen 21. mars.  Med dette vil vi at byen pynter seg til høytider, aktiviteter eller arrangementer i Kongsberg. 

Dette vil være med på å skape en flott opplevelse for de som velger å besøke oss.
 
Vi inviterer til "Kom i gang med planleggingen av Kongsberg Agenda"
Tid:  Tirsdag 18. april kl. 8.30 - 10.00
Sted:  Kongsberg Næringsforum, Kirketorget 4


Vil din bedrift, organisasjon eller ditt parti bidra til å sette Agenda, men er litt usikre på hvordan du skal gripe det an?  

Nå inviterer vi alle som ønsker å arrangere egne debatter, demoer, diskusjoner og andre aktiviteter til workshop og idémyldring.  Her vil du få god og praktisk hjelp til å utvikle idéer og komme i gang med planleggingen.
Vil din bedrift bli Kongsbergjazz Bypartner?
Kongsberg Jazzfestival ønsker at alle byens virksomheter kan være en aktiv samarbeidspartner for festivalen.

Festivalen har derfor lansert et lavterskel partnerprogram, tilpasset de virksomhetene som ikke har store markedsføringsbudsjetter til denne type aktiviteter. Frem mot byjubiléet og festivalen er det viktig å bidra til arrangementer som setter Kongsberg på kartet. 
 
Sammen med jazzfestivalen oppfordrer vi alle til å registrere seg som Kongsberg Jazzfestival Bypartner, og ved dét få muligheten til å ta del i dette spennende programmet. 
Vi inviterer til Gründerkveld
Velkommen til deg som vurderer å starte opp, er gründer eller er i en vekstfase. Du kan se fram til en nyttig kveld med gode råd og nettverksbygging!

Hit kommer Sigrid Høisveen Ulekleiv som selv har vært gründer i nesten 10 år og som nå jobber som oppstartslos i DNB, og du får treffe GIN-Gründerne Jon Arne Reitan og Kristian Stensvold som står bak selskapet Silver Distillery .

Gratis og åpent for alle. Det serveres mat, mens drikke kan kjøpes.
KNFs selskapsmøte for driftsåret 2022
Hold av tiden 31. mai kl. 17 - 19.  Da inviterer vi alle våre medlemmer til selskapsmøte for KNFs driftsår 2022.

Møtet avholdes i KNFs lokaler på Kirketorget 4, og saksdokumenter og dagsorden vil bli publisert innen lovfestede frister.  

Dersom medlemsbedriften er representert med andre enn daglig leder, må dere huske på å sende inn fullmakt for å kunne avgi stemme.
På Agendaen denne uka
Med påskeferien ute av systemet, har vi brukt denne uken til å samle trådene og møte noen nye spennende samarbeidspartnere.
Uka oppsummert
Til tross for en kort uke, har vi fått unna en god del disse fire dagene.