Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi ønsker dere en riktig god påske
Den siste dagen i mars, og i årets første kvartal, vil vi ønske alle våre medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god påske.

Når vi nå går inn i påskeuken og april måned håper vi våren snart i er i anmarsj!  Bak oss ligger tre hektiske vintermåneder.  Vi gleder oss over mange nye medlemmer, vi har lenge vært i full gang med planleggingen av Kongsberg Agenda, vi har arrangert vårt aller første "Pølser & Politikk" og vi er godt i gang med et spennende prosjekt om bærekraft i bygg- og anleggsbransjen. 

Etter noen velfortjente fridager gleder vi oss til å fortsette jobben for Kongsbergs allsidige og blomstrende næringsliv.  Vi klinker i gang allerede den første uka med flere medlemsmøter og kurs.  Så går det slag i slag frem til Kongsberg Agenda i uke 25.

Riktig god påske fra alle oss på Kirketorget 4.
Vi inviterer til "Kom i gang med planleggingen av Kongsberg Agenda"
Tid:  Tirsdag 18. april kl. 8.30 - 10.00
Sted:  Kongsberg Næringsforum, Kirketorget 4


Vil din bedrift, organisasjon eller ditt parti bidra til å sette Agenda, men er litt usikre på hvordan du skal gripe det an?  

Nå inviterer vi alle som ønsker å arrangere egne debatter, demoer, diskusjoner og andre aktiviteter til workshop og idémyldring.  Her vil du få god og praktisk hjelp til å utvikle idéer og komme i gang med planleggingen.
Frokostmøte "Gjestfrihetens kraft"
I samarbeid med Kirkens Bymisjon i Drammen inviterer vi til frokostmøte onsdag 26. april. 

Gjestfrihet som livsprosjekt og forretningsidé med stort potensiale. Per Arne Dahls bok «Gjestfrihetens kraft — om å se andre enn seg selv», har et budskap som dessverre er nødvendig og høyaktuelt for oss alle med et Ukraina og Europa i krise.

Samtidig er gjestfrihetens kraft en grovt underkommunisert forretningsidé med stort potensiale i fredstid. La oss øve oss på å dekke bord til én ekstra! Det er mantraet til Dahl, som mener at gjestfrihet er verdens håp. 
Gratis webinar om bedre synlighet på Google
19. april kl. 09 – 11.30 inviterer Visit Greater Oslo og Viken fylkeskommen til gratis webinar "Bli synlig på Google".

Målet med kurset er å få din bedrifts synlighet frem på Google Søk og Google Maps. På webinaret vil vi vise hvordan du oppretter og administrerer din gratis bedriftsprofil hos Google:
  • Opprettelse av en bedriftsprofil hos Google.
  • Administrasjon av profilen din på Søk og Maps.
  • Personlig tilpasning og innstillinger slik at kunder finner deg via Google søk.
  • Legge til bilder, innlegg, arrangement, produkter, åpningstider med mer for å ha en oppdatert profil som gir mer informasjon og synlighet til dine kunder.
  • Vi lager eksempler på innlegg og arrangementer for å synliggjøre hvordan dette gjøres i praksis.
Våre åpningstider i påsken
Kongsberg Næringsforum holder kontoret stengt hele påskeuken (uke 14).

Sertifisering av eksportdokumenter i essCert vil bli behandlet t.o.m. tirsdag 4. april (noe ventetid må påregnes). 

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god påske!
På Agendaen denne uka
Nå er det fullt fokus på programmet for Kongsberg Agenda.  Noe begynner å ta form, og vi håper dere der ute også vil registrere programpostene deres snart ;)
Uka oppsummert
Med "Uka oppsummert" pakker vi sammen sakene våre og tar en velfortjent (?) påskeferie!