Se nyhetsbrevet i nettleseren
Bli med på vår store påskekonkurranse!
Hvem pynter best til påske?  Vi kjører Instagram-konkurranse for byens næringsliv!

Nå er påsken rett rundt hjørnet og vi håper alle er klare for å pynte byen i påskedrakt sammen med oss. Hvilken aktør i Kongsbergs næringsliv gir oss den aller beste påskestemningen i sine lokaler i år? Det skal vi finne ut av nå!

Vinneren velges og publiseres på vår kongsberg.no sin instagram 1. april.
Hva innebærer de nye innleiereglene for deg?
Den 1. april i år blir det gjort betydelige innstramninger i regelverket om innleie fra bemanningsforetak for arbeid av midlertidig karakter. 

Derfor inviterer vi til åpent medlemsmøte torsdag 13. april kl. 15.00 - 16.00.

Advokat/partner Linn Kristin Evju og advokat/assosiert partner Lene Homstvedt fra Advokatfirma Fulford Pettersen og Co kommer for å gi oss en praktisk tilnærming til regelverket, og gi dere tips om hvilke tiltak og tilpasninger din bedrift bør iverksette for å overholde det nye regelverket. 
Sentrumsgavekortet går digitalt!
Det vil gjøre det enda enklere for dere å gi bort en flott gave til venner, familie eller en god kollega.

Gavekortet kan kjøpes på nett og leveres umiddelbart, uansett hvor du eller mottaker befinner deg.  Du trenger hverken å tenke på frakt eller leveringstid.

De fysiske kortene forsvinner ikke.  Vi fortsetter med å selge Sentrumsgavekortet slik du kjenner det i dag, hvor du kan få plastkort med omslag og konvolutt hos utvalgte butikker og hos KNF.
Indiske ambassade på besøk i Kongsberg
Den Indiske Ambassaden, i samarbeid med Kongsberg Næringsforum hadde mandag denne uken gleden av å huse i underkant av 40 gjester fra ulike bedrifter i Kongsberg og Notodden. 

Den Indiske Ambassadøren, Dr. B. Bala Bhaskar, er en av Indias toppdiplomater. Han har over 34 års karriere bak seg og har blant annet vært Minister in the Embassy of India i Washington D.C og Deputy Chief of Mission i Beijing.  Dr. Bhaskar hadde spesifikt ytret et ønske om å avholde et seminar sammen med industrien i Kongsberg. En klar bekreftelse på viktigheten til Kongsberg som industriby.
Vekst i Kongsberg lanserer nye kampanjer for Kongsberg
Vekst i Kongsberg fortsetter sitt langsiktige arbeid med å bygge omdømme og rekruttere innbyggere og ansatte til byen. 

Denne uken kjøres det igang nye digitale kampanjer på Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat, og andre kanaler som Finn.no og TU.no.

Riktignok er rekrutteringsbehovet størst innen tekniske jobber, men et mangfold av jobber er viktig for attraktiveten til Kongsberg. Derfor legger vi stor vekt på å synligjøre alle type stillinger i jobbportalen. Kampanjene vil fokusere på Kongsbergs kortreiste bokvaliteter og jobbmuligheter. 
Matmarked på Nytorget lørdag 25. mars
Fristelser på Nytorget er inne i sitt 17. år som lokal arena for gode smaker, lukter og opplevelser.

Byens torg scorer høyt blant etablerte utstillere – det er intimt, passe stort og ligger i hjertet av gamle Kongsberg. Byens befolkning er glade i å invitere til godt lag hjemme, og til det trenger de gode råvarer. Matmarkedet er derfor et naturlig samlingspunkt.
Våre åpningstider i påsken
Kongsberg Næringsforum holder kontoret stengt hele påskeuken (uke 12).

Bestilling av ATA-carneter som skal utstedes/leveres før onsdag 12. april må være oss i hende innen torsdag 30. april kl. 14.00.  Sertifisering av øvrige eksportdokumenter i essCert vil bli behandlet t.o.m. tirsdag 4. april (noe ventetid må påregnes).

Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god påske!
På Agendaen denne uka
Med kun én uke igjen til påske, girer vi opp et hakk for å runde noe milepæler i planleggingen av sommerens vakreste eventyr i teknologibyen Kongsberg.
Uka oppsummert
Ukas høydepunkt var utvilsomt besøket av den indiske ambassadøren til Norge og Storsamlingen for Byliv!