Se nyhetsbrevet i nettleseren
Nå kan du registrere arrangementer og stands på Kongsberg Agenda
Nå inviteres alle som ønsker å være med til å arrangere egne debatter, demoer, diskusjoner og andre aktiviteter på Kongsberg Agenda!

Kongsberg Agenda er teknologiarenaen som fyller byrommet i Kongsberg sentrum med hundrevis av selvstendige arrangementer, stands og aktiviteter. Ønsker din bedrift eller organisasjon å sette sitt preg på Agendaen?  Da lønner det seg å være tidlig ute med å registrere arrangement eller søke om standplass.

På Kongsberg Agenda settes premisser for den nasjonale dagsorden, og her vil vi inspirere til nyskaping, utvikling og endring.  Vår ambisjon er at vi sammen skal bringe samfunnet fremover mot en mer bærekraftig verden. 
Viken fylkeskommune gir tilskudd til integrering i arbeidslivet
Det er satt av tre millioner til ordingen som skal bidra til at flere innvandrere og flyktninger skal komme ut i jobb og få en varig tilknytning til arbeidslivet.

I støtteordningen prioriteres prosjekter med fokus på flere robuste bedriftsetableringer og økt mangfold og inkludering i arbeidslivet, samhandling for økt innovasjon og sysselsettingsmuligheter i næringslivet og for bedre utnyttelse av medbrakt kompetanse og styrket arbeidstilknytning.
På Agendaen denne uka
Denne uka gleder vi oss over at Eirik Hågensen og Espen Berg fra Fagskolen i Viken denne uken signerte partneravtale med Kongsberg Agenda.
Uka oppsummert
Denne uka har mye av tiden gått med til Kongsberg Agenda, men vi har da fått gjort litt annet også :)