Se nyhetsbrevet i nettleseren
Velkommen til nye medlemmer
Vi gleder oss over at stadig flere bedrifter ser verdien av medlemsskap i KNF.  Denne uka ønsker vi fire nye medlemmer velkommen til oss!
Bli med å sette agendaen på Kongsberg Agenda
Nå er det åpnet for å registrere arrangementer og stands på Kongsberg Agenda!  Vi ønsker oss et Kongsberg sentrum som syder av liv de fire junidagene - og da trenger vi DEG og ditt engasjement!

Kongsberg Agenda er teknologiarenaen som fyller byrommet i Kongsberg sentrum med hundrevis av arrangementer, stands og aktiviteter.

Ønsker din bedrift eller organisasjon å sette Agenda? Da lønner det seg å være tidlig ute med å registrere arrangement eller søke om standplass.
Vi trenger studentambassadører!
Kjenner du en Kongsberg-ungdom som studerer utenfor Kongsberg? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Teknologibyen Kongsberg trenger unge engasjerte og kloke hoder! I uke 25 - under Kongsberg Agenda - inviterer åtte Kongsbergbedrifter studenter til å delta på studentkonkurranse.

Vi trenger ungdom som kan hjelpe oss å promotere konkurransen, og selvsagt trenger vi deltagere! Kjenner du noen som kan være en god ambassadør for konkurransen og/eller som har lyst til selv å delta hører vi gjerne fra deg.
Gratis webinar om designverktøyet Canva
15. mars kl. 13 – 16 inviterer Visit Greater Oslo og Viken fylkeskommen til gratis webinar om designverktøyet Canva!

Med Canva kan du forenkle jobben med å lage markedsmateriell så du får et helhetlig uttrykk på trykk og i Sosiale medier. Med gratisversjonen av Canva får du mange verktøy for å lage ulike design som kan benyttes til sosiale medier, dokumenter, invitasjoner, logoer, presentasjoner og andre grafiske design.

Dette er et nybegynnerkurs som passer for små bedrifter som vil lage egne designs til Facebook og Instagram.  Foredragsholder er Kathrine Jølle Wathne fra Aktiv Kunnskap AS.
Webinar om SkatteFUNN og regionale virkemidler
Forskningsrådet arrangerer 28. mars til webinar om SkatteFUNN og Regionale forskningsfond (RFF) for Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

Webinaret er rettet mot næringslivet og gode hjelpere som har nytte av å delta på dette webinaret.  Webinaret er gratis og passer for bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

I tillegg vil det bli gitt informasjon om kompetansemeglerrollen i disse fylkene.
Bli med på laget for et mer demensvennlig samfunn
Vil du vite mer om hvordan du på en god måte kan møte personer med demens?  Bli med på gratis kurs!

Kongsberg kommune inviterer til en times kurs som gir deg kunnskap, innsikt, råd og tips.  Kurset er for personell i privat og offentlig servicenæring, og forteller deg om hvordan du best mulig kan møte mennesker med demens.  Frivillige organisasjoner oppfordres også til å være med.

Tid: 29. mars kl. 15 – 16
Sted:  Biblioteket i Kongsberg
Påmeldingsfrist: 28. mars
På Agendaen denne uka
Det er gøy å se at Kongsberg Agenda engasjerer – fra butikkene i gata til Topplederforum i Kongsbergindustrien!

Nå venter vi i spenning på at arrangmentsregistreringen og søknadene til standplass skal renne inn :)
Uka oppsummert
Forrige uke var det vinterferie i Kongsberg, og flere av oss i KNF benyttet anledningen til å ta noen dager fri i finværet.  

Men nå er vi i full gang igjen, og her får du vite hva vi har syslet med i det siste.