Se nyhetsbrevet i nettleseren
"Ambisjoner gjennom krisetid"
Nå har hovedprogramkomitéen for Kongsberg Agenda offentliggjort hovedtemaet for årets møteplass og teknologifestival. 

Under overskriften "Ambisjoner gjennom krisetid" reiser de spørsmål om hvordan teknologi, industri og kompetanse kan bidra til å bringe oss fremover mot et grønt og digitalt skifte globalt som vi i Norge kan leve av. 
Nå inviterer vi til Storsamling igjen!
Tirsdag 21. mars vil vi fylle Grand Hotel med engasjerte bylivsmedlemmer. 

Vi gjentar suksessen fra i høst og inviterer alle våre medlemmer innen byliv (reiseliv, handel, servering, overnatting og gårdeiere) til en hyggelig kveld med god info og samvær på tvers av flere bransjer. 

I fjor var vi over 70 deltakere, noe som gjorde dette til den viktigste arenaen for flere, til å kunne slå av en prat med sine kolleger i byen. Arrangementet er for alle i din bedrift, det være seg ledelse, ansatte, deltidsansatte eller ferievikarer.
Viken Vest-konferansen 2023
Uro er overskriften når NHO Viken Oslo inviterer til Buskeruds viktigste møteplass for næringsliv og politikk onsdag 22. mars.

Våre omgivelser, internasjonalt, nasjonalt og regionalt, preges av uro. Krig og klimakrise. Skyhøye priser på mat og strøm. Urolige omgivelser gir muligheter og krever handling. Hvilke muligheter bør vårt næringsliv gripe nå? Både global klimapolitikk og raskere teknologiutvikling endrer rammebetingelsene for norsk næringsliv. Vi tar tempen på grønn konkurransekraft i vår region. Hvilke muligheter ligger i det grønne skiftet? 
På Agendaen denne uka
Nå begynner mye å komme på plass!  Blant annet har vi endelig åpnet for søknader om standplass under sommerens store begivenhet.
Uka oppsummert
Ukene går utrolig fort, og det er mye vi skal rekke over. 

Nå gleder vi oss til å invitere til Storsamling for Byliv, vi ser at Agenda begynner å ta form og flere kampanjer er på gang.
LP med ny podkast

"Takk for at du deler" ledes av debatt- og prosjektredaktør Linn Kristin Djønne. Her får du sterke historier og fortellinger fra virkeligheten, og første gjest er tidligere daglig leder i Kongsberg Skisenter, Halvor Jamtveit.

Les mer og lytt (LP+)