Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsberg Agenda er lagspill på elitenivå
Kongsberg Agenda skal ikke bare gjenta suksessen fra 2022, men også vokse og utvikle arenaen. Nå inviteres både nasjonale og lokale aktører med på laget.  

Våren 2022 var Kongsberg Agenda lite annet enn en sprek tanke, eller et luftig slott. Fire måneder etterpå var over 200 arrangementer gjennomført med stor suksess. Årsaken til dette var bred mobilisering både lokalt og hos sentrale aktører – en stor dugnad som ga resultat. 

Selv om Kongsberg Agenda skulle vokse over de neste årene, ønsker vi alltid å ha våre lokale støttespillere i ryggen gjennom lokale partnerskapsavtaler. Dette er forbeholdt aktører med lokal tilknytning. 
Byens "Det skjer"-kalender har tredoblet besøket
Byens felles Det Skjer Kalender har hatt en voldsom økning fra litt over 5000 årlige besøk i 2021, til nesten 14000 i 2022.

Etter pandemien har både besøk til kalenderen, men også antall arrangementer økt voldsomt. Det er tydelig at det skjer mye i Kongsberg om dagen. Ved å samle alt på ett sted blir det enklere for folk å se hva som skjer, og arrangmentene får hjelp til markedsføringen. 
Setter retning for Norges viktigste teknologimøteplass
Teknologioptimister utgjør programkomitéen for Kongsberg Agenda 2023.

Ambisjonen er å bli Norges viktigste debattarena for teknologi, industri, verdiskaping og kompetanse. Her ligger en viktig del av løsningen på utfordringene Norge og verden står i, og som arenaens deltakere utfordres til å være med på å finne.

— Kongsberg Agenda plasserer seg i kjernen av globale megatrender, og tar rollen som aktiv og engasjerende medspiller for å løfte blikket og sette retning, sier Liv Dingsør, CEO i Digital Norway og leder av Kongsberg Agendas hovedprogramkomité.
Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter trenger dommere!
Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter nærmer seg.  23. mars i Vikersund Hopparena stiller hele 111 Ungdomsbedrifter - og det trengs mange frivillige til juryering.

Det er registrert 125 Ungdomsbedrifter i de videregående skolene i Buskerud dette skoleåret, og 111 av disse bedriftene er påmeldt til Fylkesmesterskapet.  Det er rekord!  

Ungdomsbedriftene skal ha utstilling og konkurrere i 14 ulike kategorier denne dagen.  Da trengs det et bredt utvalg av dommere til å være med å juryere de ulike kategoriene.
 
Kan du tenke deg å stille som dommer den dagen?
UE regner med at ca. 40 dommere fra både private og offentlige virksomheter vil stille denne dagen.  Dette er være en god anledning til nettverksbygging, og til å møte morgendagens arbeids- og næringsliv. 

Dessuten - dette er årets morsomste dag på jobb!  Les mer om fylkesmesterskapet her >
På Agendaen denne uka
Nå begynner Kongsberg Agenda å materialisere seg på tegneblokka!  

Det jobbes høyt og lavt i disse dager, og det er kjempegøy å se det tar form.
Uka oppsummert
Denne uka har det vært mye Agenda-jobbing, men vi har da fått tid til en del andre ting.  

Planlegging av fremtidige aktiviteter og andre arrangementer krever også tid og innsats.