Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi ønsker flere nye medlemmer velkommen!
Bli kjent med fem av de nyeste medlemmene i KNF.

Det er en variert gjeng vi kan presentere for dere denne uka, og sammen med resten av medlemmene våre gleder vi oss til å jobbe med og for dem fremover.
Bærekraft = Konkurransekraft
Nå er invitasjon til deltagelse i KNFs bærekraftsprosjektet for bygg- og anleggsbransjen ute!

Prosjektet skal øke bygg- og anleggsbransjens konkurransekraft. Bransjen har uutnyttede muligheter innen områder som innovasjon, digitalisering, innføring av effektiv teknologi, sirkulære løsninger og kunnskap om miljøkrav og rapportering, og dette har vi mål om å gjøre noe med!
Kongsbergindustrien inviterer til studentkonkurranse
Studenter fra alle kanter av landet inviteres til konkurranse under Kongsberg Agenda. 

Teknologibyen Kongsberg trenger engasjerte og kloke hoder, som ønsker å bidra til å løse globale utfordringer med teknologi, verdiskaping og bærekraftige løsninger!  Derfor har flere bedrifter med utspring i Kongsberg Næringsforum sitt HR forum gått sammen om å invitere studenter som er i gang med høyere utdanning til denne spennende konkurransen.
Fremskritt for Byliv i Kongsberg
Det er nå tre måneder siden Kongsberg næringsforum bestemte seg for å kaste den gamle forumtenkingen på hodet, og gå fra fire bransjeforumer, til ett felles forum for Byliv.  Denne uken fikk vi virkelig se en smakebit på suksessfaktorene dette gir.

Ved å sitte fysisk rundt samme bord, ser vi at vi allerede får svar på de enkle spørsmålene raskere, slik at vi kan jobbe videre. Vi får også mer matnyttige og reflekterte diskusjoner og samtaler i møtene. 
Gratis LinkedIn-kurs til reiselivsbedrifter i Viken
Visit Greater Oslo og Viken Fylkeskommune har gleden av å invitere til gratis kurs i LinkedIn torsdag 16. februar kl 09.30. 

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes for å knytte kontakter og forretningsforbindelser. Lær hvordan LinkedIn er den sterkeste plattformen for å få nye bedriftskunder, nå beslutningstagere og synligjøre din egen virksomhet. 
 
LinkedIn-kurset passer ekstra godt for deg som har tilbud og opplevelser rettet mot bedriftsmarkedet.  Du kan lese mer om kursinnholdet her (pdf) >
På Agendaen denne uka
Det jobbes høyt og lavt i forberedelsene til årets store teknologifest på Kongsberg!

Denne uka kan vi endelig presentere hovedprogramkomitéen.  Dessuten er vi svært fornøyd med interessen fra fjern og nær for de fire dagene Kongsberg Agenda arrangeres.
Uka oppsummert
Nok en travel uke er over for oss her på Kirketorget, og nå legger vi oss på lading over helgen!

Lurer du på hva som har preget uka for vår del?  I "uka oppsummert" forteller vi om dagene som har gått.
Bli medlem i Kongsberg Næringsforum
Har du tenkt på å bli medlem i Kongsberg Næringsforum?  Eller kjenner du til bedrifter som burde bli med i fellesskapet for næringslivet i Kongsberg?

Som medlem i KNF blir du del av en næringspolitisk pådriver, og et felles talerør for næringslivet.  Du og dine kolleger får også tilgang til våre faglige forum og sosiale arrangementer, og dere får kompetanseheving gjennom foredrag, kurs og konferanser.  Hos oss får du tilgang til et stort nettverk fra mange bransjer, og gjennom flere av våre forum, arrangementer og prosjekter hjelper vi våre medlemmer til bedre business!