Se nyhetsbrevet i nettleseren
Velkommen til nye medlemmer
Det er stadig flere som ser verdien av å være en del av fellesskapet i Kongsberg Næringsforum.  Vi ønsker dem hjertelig velkommen til oss!

Her kan du lese mer om noen av selskapene som har sett nytten av felleskapet vi kan tilby hos oss.
På Agendaen denne uka
For en uke!  Nærmere 80 mennesker har funnet veien til oss for å høre mer om Kongsberg Agenda, og "drodlet" med oss om hva de kan bruke arrangementet til :)

Avtaler har blitt inngått, informasjonsmøter blitt avholdt og konsepter er "banka"!
Kongsberg videregående skole arrangerer skolemesterskap for ungdomsbedrifter 2023
Kan du tenke deg å være i en av juryene på Kongsberg videregående sitt skolemesterskapet for ungdomsbedrifter den 14. februar?
 
Med flotte rammer i skolens nye skolebygg i sentrum, og med fokus på innovasjon, entreprenørskap og bærekraft, skal 11 ungdomsbedrifter presentere seg, og delta i forskjellige konkurranser. Ungdomsbedriftenes forretningsideer viser stort mangfold, og dette blir interessante og spennende timer sammen med engasjerte elever.
Ta vår medlemsundersøkelse og bli med i trekningen av et gavekort!
Vi ønsker din hjelp til å evaluere om vi lykkes i våre målsettinger, og om det samsvarer med hva dere som medlemmer ønsker og forventer fra oss.

Alle som svarer har muligheten til å være med i trekningen av to sentrumsgavekort på kr. 500,- fra oss.
 
Undersøkelsen tar ca. 6-7 minutter å besvare. Svarfrist er 6 februar.
Idretten har samlet seg på kongsberg.no
Kongsberg Idrettsråd jobber strukturert og målbevisst med å samle og forbedre idretten i Kongsberg.

Kongsberg har et stort mangfold av vinter- og sommeridrett. Dette er viktige bokvaliteter for innbyggerne, og spesielt viktig å synliggjøre for de som kommer nye til byen. Derfor er synliggjøring på kongsberg.no, byens felles webside, viktig for byen og idretten, sier Sverre Engelstad, webredaktør for kongsberg.no.
Uka oppsummert
Nysgjerrig på hva vi driver med om dagen?

I vår faste spalte "Uka oppsummert" prøver vi å gi dere et bilde av hverdagen for oss i Kongsberg Næringsforum.
Bli medlem i Kongsberg Næringsforum
Har du tenkt på å bli medlem i Kongsberg Næringsforum?  Eller kjenner du til bedrifter som burde bli med i fellesskapet for næringslivet i Kongsberg?

Som medlem i KNF blir du del av en næringspolitisk pådriver, og et felles talerør for næringslivet.  Du og dine kolleger får også tilgang til våre faglige forum og sosiale arrangementer, og dere får kompetanseheving gjennom foredrag, kurs og konferanser.  Hos oss får du tilgang til et stort nettverk fra mange bransjer, og gjennom flere av våre forum, arrangementer og prosjekter hjelper vi våre medlemmer til bedre business!
Digitalt kurs - Hvordan starte bedrift?

Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte for deg selv? Da er du velkommen til et to timers gratis kurs på nett med Buskerud Næringshage.

Les mer og meld deg på