Se nyhetsbrevet i nettleseren
Forum for Byliv - ny struktur
I slutten av august kunne Irene og Tale i KNF endelig presentere en ny arbeidsform og satsing som skal skyte fart i arbeidet med å innfri reiselivsstrategien og handelsstrategien.

Frem til i dag er det jobbet i tre ulike medlemsforumer: Forum for opplevelser, forum for handel og forum for serveringssteder. Nå samler vi kreftene om en felles satsing på samlebegrepet Byliv i Kongsberg!

«Vi mener en enhetlig arbeidsform på tvers av bransje vil tette fallgruver og øke sannsynligheten for felles nytte».
Har du lyst til å være mentor for en økonomi- eller ingeniørstudent?
Sammen med Handelskøyskolen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ønsker vi å fortsette å styrke kontakten mellom studentene i Kongsberg og arbeidslivet. Mentorprogrammet 2022 er det fjerde i rekken.

For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier tilbyr USN derfor et mentorprogram utvalgte  økonomistudenter og ingeniørstudenter. Til dette trenger de mentorer som har lyst til å bidra med tid, erfaring og nysgjerrighet.

De ønsker å knytte til seg mentorer som har, eller nylig har hatt, stilling som leder, fag-spesialist, som gründer, styremedlem el. i arbeidslivet (privat, offentlig og/eller frivillig sektor). USN søker mentorer etter bredde i bransjer og bakgrunn hos mentorene, også aldersmessig.
Uka oppsummert
I «Uka oppsummert» vil vi sørge for at dere får litt mere kunnskap om hva vi i KNF sysler med gjennom året. Her er første utgave av vår nye faste spalte.