Se nyhetsbrevet i nettleseren
Handelsstrategien er vedtatt
En endelig avklaring av arealplanen i kommunestyret i juni gjorde at handelstrategien kunne settes på sakskartet og vedtas i kommunestyret 24. august.

Handelsstrategien med tiltak følger opp Kongsberg kommunes næringsstrategi for Kongsberg 2030, og underbygger visjon og mål i Kommuneplan for Kongsberg 2018-2030. Det er en strategi og tiltaksplan for handelsnæringen i hele Kongsberg kommune, og skal være et verktøy og gi en rolleavklaring for samarbeidet på tvers av hele bransjen, kommunen og andre samarbeidsaktører.
Industriplanen skal evalueres, og vi inviterer til workshop!
Industriplanen har de siste årene vært vår felles veiviser for utviklingen av næringslivet, og spesielt industrien i Kongsberg. 

Nå skal vår felles industriplan evalueres og politisk behandles av kommunestyret for å sikre at utviklingstrekk og endringer i rammebetingelser er ivaretatt. Til dette arbeidet trenger vi alle gode innspill og tilbakemeldinger slik at den nye planen blir best mulig for alle parter.

Vi inviterer derfor et bredt spekter av bedrifter i Kongsberg innen teknologi, industri og nærliggende bransjer til workshop.
Kongsberg Agenda skapte resultater
Det første Kongsberg Agenda noensinne ble gjennomført i uke 25 med over 170 arrangementer. Evalueringen er i full gang, og alle tilbakemeldinger så langt tyder på at dette har vært en suksess.

Over 170 arrangementer innen teknologi, industri, næringsliv og kompetanse ble fylt opp av mennesker fra fjern og nær. Fellesnevneren var teknologi og bærekraft og hvordan dette setter premissene for Norges industrielle utvikling.
Velkommen til Boligdag i sentrum lørdag 3. september
Etter to års pandemipause gjentar vi suksessen og arrangerer for sjuende gang Boligdag i sentrum.

Her finner du alt fra tomter og nye boliger til rehabilitering av eksisterende hus. Vi har stands med en rekke boligrelaterte produkter og tjenester, som bank/finans, kjøkken og bad, varmepumper og peis, solskjerming, belysning, gartnere, arkitekter og forsikring.

Det blir også aktiviteter for store og små, i tillegg til alt det som foregår på den enkelte stand.

Velkommen til Boligdagen 2022!
Vi har lagt store planer
To ganger i året pakker vi i KNF sekken, låser døra på kontoret og drar i vei for å gjøre opp status for siste halvår og planlegge det neste.

Forrige uke var det tid for KNFs plandager igjen, og heldige er vi som har en kollega med romslig hytte på Tjøme. Med perfekt vær var den selvfølgelige plasseringen av møtebordet ute på den solfylte terrassen, og vi benket oss til med store blanke ark, gule lapper og sjokolade. Det er noe med å komme litt bort fra det vante.  Tankene flyter litt lettere, idéene sitter løsere og skuldrene blir litt lavere.
Sølvgruver og camping er fortsatt mest populært
Sølvgruver og camping er fortsatt mest populært. Reiselivsbransjen i Kongsberg har gjennomført en sommerkampanje for 3.året på rad med gode resultater.

Målet med kampanjen er å sette Kongsberg på sommerkartet og generere trafikk til kongsberg.no og til reiselivsaktørenes egne nettsider.