Se nyhetsbrevet i nettleseren
Bebop & Business er tilbake i by'n!
"Hvorfor går vi på jobb?" er temaet på årets Bebop & Business.  Konferansen går av stabelen fra klokken 10:00- 15:00 onsdag 6. juli på Magazinet, Quality Grand Hotel, Kongsberg.

Endelig er seminaret tilbake etter to års pause pga. pandemi. Naturlig nok vil pandemien også sette sitt preg på innholdet i årets konferanse, hvor selveste Espen Rostrup Nakstad er blant foredragsholderne. Vi snakker om hvordan pandemien har gjort noe med hvordan vi tenker og prioriterer, og  om vi har  andre tanker om  jobbfremtiden nå enn før pandemien?

Psykolog og entreprenør Bjørn Ekelund kan mye om hva som påvirker vår motivasjon og drivkraft, og selveste «Fenriken» Geir Aker deler sine erfaringer og underfundige refleksjoner om viktigheten av å bety noe, om å stå opp for verdiene sine og om ledelse. Vi skal også bli kjent med Terje Stykket, Silje Løken, Stig Mebust med redningshunden Ludde og mange flere.

Etter endt seminar blir det offisiell åpning av Jazzfestivalen, konserter, mingling og god mat og drikke!

Har du ikke sørget for å skaffe deg billett enda? Da bør du kaste deg rundt å bestille billett i dag!

 
Kongsberg Agenda sender stafettpinnen videre til Jazzfestivalen
Fire intense dager fylt med gode samtaler, debatter, foredrag, utstillinger, konferanser, handel, Lego, LAN, tivoli og et utall andre aktiviteter for voksne, barn og unge er over for i år.

Det aller første Kongsberg Agenda ble alt vi hadde håpet på, og vel så det!

Nå har vi sendt stafettpinnen videre til Kongsberg Jazzfestival. og tar en aldri så liten pust i bakken før vi gjør oss klare for årets folkefest i Kongsberg!

Vi ses på jazzen!