Se nyhetsbrevet i nettleseren
Asia-butikken var årets soleklare vinner
Foto: Lars Bryne, Laagendalsposten (litt "blury" da vinneren ikke hadde ro på seg til å stå lenge stille)

Metin Buga, som representerte årets vinner av Serviceprisen, var som aller snarest innom utdelingen av serviceprisen før han styrtet tilbake til butikken.  "Tusen takk, men nå må jeg forte meg tilbake til butikken for det blir kø", sa en svært glad Buga før vi bare så ryggen på han i døra på vei ut.

Asia-butikken nederst i Klokkerbakken har gjennom mange år tilbudt Kongsbergs innbyggere god service og et utrolig variert vareutvalg fra hele verden.  Metin Buga er daglig leder og èn av eierne av bedriften, og var alene i butikken da han bokstavelig talt ble dratt ut av lokalet og slept over brua av KNFs utsendte. 

Avstemmingen over de seks nominerte til prisen har skjedd gjennom Laagendalsposten, og etter at stemmegivningen var over hadde juryen en lett oppgave med å plukke ut vinneren.  Det var uten tvil Asia-butikken som høstet flest lovord og stemmer fra Laagendalspostens lesere!

Det var Irene Hagen (KNF), Marit Engeseth (USN) og Jørn Steinmoen (Laagendalsposten) som fredag i forrige uke kunne dele ut prisen som består av annonser til en verdi av 100.000 kroner i Lp, 10.000 kroner til et sosialt arrangement for prisvinnerne fra KNF og kunnskapsløft i form av et seminar fra USN.

De øvrige nominserte til årets Servicepris var Clas Ohlson, Musikkteateret, Charlottes Klær, Jonas B og Norli Isaksen.

Serviceprisen er et samarbeid mellom Universitetet i Sørøst-Norge, Laagendalsposten og KNF, og det er representanter fra disse som utgjør juryen for prisen.