Se nyhetsbrevet i nettleseren
Toppmøte på Kongsberg Agenda 22. juni
Kongsberg Agenda samler to tidligere statsministre, Norges forsvarssjef, lederne for organisasjons-Norge og sentrale industriledere til sommerdebatt under åpningen onsdag 22. juni kl. 15.

En uke før NATO-toppmøtet, møtes Alexander Stubb (tidl. Statsmin. i Finland), Erna Solberg (tidl. Statsmin. Norge), forsvarssjef Eirik Kristoffersen, NHO-president Svein Tore Holsether, LO-sekretær Are Tomasgaard, toppledere fra industrien og andre i Teknologibyen Kongsberg.
6 dager igjen til Kongsberg Summit 2022
I fjor møttes over 200 deltagere i full sal - har du sørget for å sikre deg en plass i år?  Hvis ikke, har du ikke mange dagene å gjøre det på!

Det er mange flinke folk som står på scenen 23. juni, og alle sammen vil dele sine ideer, erfaringer og refleksjoner med deg som sitter i salen. 

Du får Geopolitisk time med Dørum og Finnes, de nye markedsmekanismene diskuteres i et panel bestående av Erna Solberg, Øystein Dørum, Karin Fløistad og Geir Håøy og fem bedrifter pitcher sine løsninger på dagens utfordringer i råvaremarkedet og tilgang på ressurser.  Vi snakker om fremtidens kloke hoder, og Paul Chaffey gir deg sine tanker om hva som kreves for å lykkes med omstilling.
Stortingspresidenten og Buskerudbenken på besøk
Fredag 24. juni kommer Buskerudbenkenes medlemmer til Kongsberg å oppleve den første utgaven av Kongsberg Agenda, og for å delta i dialogmøter med representanter fra næringslivet i Kongsberg.

Selv om vi formelt er en del av Viken heter det fremdeles Buskerudbenken når vi snakker om politikerne som sitter som representanter på Stortinget og som representerer Buskerud. Med jevne mellomrom har representanter for næringslivet i Kongsberg dialogmøter med disse stortingspolitikerne  for å sikre at de har mest mulig informasjon om hvordan det står til i de ulike bransjene.
Kongsberg konferansen 24. juni - se programmet!
Kongsberg er rigga for vekst, men hvordan ta ut dette potensialet sammen? Hvordan bruke innsikt og kunnskap for å utvikle Kongsberg på best mulig måte?

Kongsbergkonferansen 24. juni samler viktige aktører som hver dag jobber for at Kongsberg skal utvikle seg best mulig. Mye bra har skjedd de 2 siste årene siden vi var samlet sist, og Kongsberg lykkes på mange områder.
Hvorfor går vi på jobb? Om motivasjon, drivkraft og ledelse
Geir "Fenriken" Aker, Espen Rostrup Nakstad, Kari Anne Sand, Silje Løkeng og Fredrik Neumann er noen av navnene som har meldt sin ankomst til årets utgave av Bebop & Business på festivalens åpningsdag onsdag 6. juli.
 
Gjennom temaet «Hvorfor går vi på jobb», ønsker vi å belyse områder som motivasjon, ledelse, verdier, drivkraft, mot, mestring og arbeid i en sosial, samfunnsmessig og økonomisk utvikling.
 
Hva er det jobben betyr for den enkelte og vedkommendes identitet? Ser jobblivet annerledes ut i 2022 enn i 2010 og hvordan blir det i fremtiden? Vil valgene i større grad preges av verdivalg og samfunnsansvar fremover?