Se nyhetsbrevet i nettleseren
Erna Solberg om de nye markedsmekanismene
Når vi på årets Kongsberg Summit skal snakke om de nye markedsmekanismene, er det Erna Solberg som er på scenen sammen med sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum, CEO i Kongsberg Gruppen, Geir Håøy og Karin Fløistad, partner i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig .

Både norsk og internasjonal industri og næringliv står foran et skifte i markedsmekanismene.  Vi ser tendenser til reversering av globaliseringen, og et større indre europeisk marked.  I tillegg er EUs Green Deal er rett rundt hjørnet. Det høres umiddelbart svært utfordrende ut, men her ligger det  nye og store muligheter for norsk industri!
Programmet for Kongsberg Konferansen er klart!
Kongsbergkonferansen samler viktige aktører som hver dag jobber for at Kongsberg skal utvikle seg best mulig.

Mye bra har skjedd de to siste årene siden vi var samlet sist, og Kongsberg lykkes på mange områder. Kongsberg er rigga for vekst, men hvordan tar vi ut potensialet sammen? Klarer vi å dra i felles retning? Vekst og utvikling av Teknologibyen Kongsberg avhenger av at alle sidene av samfunnet bidrar. Alt henger sammen med alt, og ved hjelp av innsikt og kunnskap skal vi jobbe litt smartere og smartere hver dag.

Konferansen er gratis.
Vi gir deg highlights på Kongsberg Agenda
I fire innholdsrike dager skal Kongsberg sette agenda for teknologi, industri og næringsliv, politikk og samfunn.   I mylderet av store og små arrangementer kan det være vanskelig å velge, derfor gir vi deg her noe highlights!

Kongsberg Summit for industrien og næringslivet,  Tech Talks for deg som elsker ny teknologi, Kongsberg Konferansen for deg som er levende opptatt av Kongsbergs utvikling og ikke minst Kongsberg Klossen for kidsa!
Husk Matmarked på Nytorget lørdag 11. juni
Førstkommende lørdag fylles Nytorget opp med delikatesser.

Mellom klokken 10.00 og 15.00 kan du handle gode råvarer og lokal mat på torget på Vestsida!