Se nyhetsbrevet i nettleseren
Har du fått med deg at årets Kongsberg Summit er i juni?
I over 20 år har Summit'en gått av stabelen i november, men i år blir det endringer.  Torsdag 23. juni inviterer vi deg som vil ha et forsprang som leder når vi forbereder oss på nye markedsmekanismer og et endret marked!

Benytt anledningen til å invitere med deg samarbeidspartnere, kunder og kollegaer til Kongsbergs viktigste møteplass for industri, næringsliv, det offentlige og akademia.

Dette tiåret omtales som "the decade of action", og sammen skal vi se etter nye muligheter i en verden i rask omstilling.

Årets konferanse er 23. juni fra 10 til 15. I fjor møttes over 200 deltakere i full sal, sørg for å sikre deg en plass i dag!

Vi inviterer også alle til å følge Kongsberg Agendas “Sommerdebatt” rett utenfor konferanselokalet kl. 15. Etterpå byr vi på noe å bite i og godt i glasset fra kl 17.
Alle mann på dekk for Kongsberg Agenda
Kongsberg Næringsforum legger betydelig innsats i forberedelsene til det aller første Kongsberg Agenda.

Som prosjekteier er så nær som alle mann (og kvinner) i næringsforumet på dekk når et utall aktiviteter og arrangementer skal sys sammen til fire uforglemmelige dager i juni.  Ambisjonene er skyhøye, og daglig leder i KNF Wivi-Ann Bamrud sier at KNF legger enorm innsats i dette prosjektet.  – Som prosjekteier står det mye på spill for KNF, men heldigvis er vi omgitt av flinke og ivrige folk både ute i bedriftene, kommunen og i kulturlivet, sier hun.
Hva skjer på Kongsberg Agenda i uke 25?
På Kongsberg Agenda skjer det noe for alle! Fra onsdag til lørdag i uke 25 fyller vi byrommet og serveringsstedene med en rekke gratis seminarer, debatter, stands og aktiviteter myntet på alle aldersgrupper, og krydrer det hele med kulturopplevelser.

Den offisielle åpningen skjer klokken 15 onsdag 22. juli, men allerede fra klokken 9 på formiddagen vil det være en rekke aktiviteter og arrangementer for både barn, unge og voksne.
Programmet for Kongsberg Konferansen er klart!
Kongsbergkonferansen samler viktige aktører som hver dag jobber for at Kongsberg skal utvikle seg best mulig.

Mye bra har skjedd de 2 siste årene siden vi var samlet sist, og Kongsberg lykkes på mange områder. Kongsberg er rigga for vekst, men hvordan tar vi ut potensialet sammen? Klarer vi å dra i felles retning? Vekst og utvikling av Teknologibyen Kongsberg avhenger av at alle sidene av samfunnet bidrar. Alt henger sammen med alt, og ved hjelp av innsikt og kunnskap skal vi jobbe litt smartere og smartere hver dag.

Konferansen er gratis.
Fenriken kommer til Bebop & Business - kommer du?
På jazzen's åpningsdag, onsdag 6. juli, er det duket for Bebop & Business.  Etter to års pandemi-pause kan vi endelig ønske velkommen til en inspirerende dag i Magazinet.

I år er temaet "Hvorfor går vi på jobb", og en rekke profilerte og spennende personligheter gjester scenen vår.