Se nyhetsbrevet i nettleseren
Dørum og Finnes kommer til Kongsberg Summit
- En verden i endring fordrer en industri i endring, sier sjefsøkonom Øystein Dørum i NHO.

Sammen med blant andre Sindre Finnes, fagsjef i bransje- og industripolitisk avdeling i Norsk Industri, er han blant de første som entrer scenen på Kongsberg Summit 23. juni.

Dette tiåret er beskrevet som "decade of action" - også for norsk industri og næringsliv som har de beste forutsetningene for å ta en ledende posisjon i utviklingen av løsninger på våre globale utfordringer. Viktige stikkord er kompetanse, ressurser og vilje til samarbeid!

Kongsberg Summit retter i år søkelyset på hvorfor endring er helt nødvendig, og hva som er avgjørende for suksess.
Vi vil lage Norges viktigste møteplass!
Kongsberg Agenda kan bli Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, bærekraft, næringslivog samfunn.

For at dette skal bli den suksessen vi alle ønsker, trenger vi at alle aktører i Teknologibyen Kongsberg bidrar.  Invitér dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere til spennende, inspirerende og lærerrike dager i uke 25.

Sjekk ut Kongsberg Agendas nye nettside, følg oss i sosiale medier og hjelp oss å spre det glade budskap!
Truls og Håvard takket av i selskapsmøtet
Det ble ikke store utskiftninger i styre og stell i KNF etter vel gjennomført selskapsmøte onsdag denne uken.

Truls Klippen har gjennom 7 år representert handel i styret vårt, og Håvard Fossbakken har siden 2019 representert Kongsberg kommune.  Når Truls slutter i jobben på Stortorvet og Berja, trer Herman Lyngved Hauge inn for handelsbedriftene. Kommunaldirektør Per Morstad tar den faste plassen for Kongsberg kommune.
Satser på bygg- og anlegg
I 2016 økte Kongsberg Videregående skole antall klasser i Bygg- og anleggsteknikk - nå gjør de det igjen!

Torsdag 12. mai fikk Forum for bygg, anlegg og eiendom den gledelige nyheten om at fylkespolitikerne i Viken har valgt å gå for opprettelse av en ny klasse på VG1 Bygg- og anleggsteknikk ved Kongsberg Videregående skole.

I år har det vært oversøking til VG1 Bygg- og anleggsteknikk ved Kongsberg videregående skole, og det var da naturlig å henvende seg til fylkesråd for opplæring om å øke antall skoleplasser.  - Dette er nok et godt eksempel på hva man kan få til når man samarbeider, sier Heidi Sandvold som leder forum for bygg, anlegg og eiendom i KNF.
KNF er engasjert i årets SMART industri
Mange Kongsbergbedrifter kjenner nok allerede godt til SMART Industri, og Kongsberg Næringsforum har det siste halvåret hatt gleden av å sitte i programkomitén for arrangementet.

- På denne måten har vi fått muligheten til å bli godt kjent med messen, og ikke minst har det gitt nye erfaringer og spennende bekjentskaper, sier Heidi Sandvold som etter suksessen med Technology Summit i 2022 ble spurt om å sitte i komitéen.

Neste uke går årets messe av stabelen.  Om du ikke allerede har meldt deg på, så anbefaler Heidi deg å ta turen til Norges Varemesse og SMART industri neste uke.
Det grønne skiftet i Kongsberg

Tekna inviterer til åpent arrangement på Energimølla 24. mai.

Les mer