Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsberg Summit blir en del av Kongsberg Agenda
"Made in Norway Vol. 2 - Mulighetenes tiår" er overskriften når vi inviterer til Kongsberg Summit 23. juni! 

Norge har de aller beste forutsetningene for å ta en ledende posisjon i utviklingen av løsninger på våre globale utfordringer, og det skal vi lykkes med!

Kongsberg Summit retter i år søkelyset på hva som skal til for at vi sammen skal lykkes med å nå de ambisiøse og nødvendige målene som er satt.  Suksessoppskriften inneholder tre viktige ingredienser: Kompetanse, ressurser og samarbeid. Det hele krydres med mot og entusiasme.

Bestill din billett før 15. mai, og få Early Bird-pris!

At Kongsberg Summit blir en del av storsatsingen Kongsberg Agenda, betyr at vi får en enda større møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse, og en nasjonal arena for gode debatter, samtaler og kunnskapsdeling.
Vi minner om gratis bærekraftskurs i samarbeid med UN Global Compact
Ønsker din bedrift å bli mer bærekraftig, men vet ikke helt hvordan dere kommer i gang? Nå har dere en unik mulighet til å bli med på gratis kurs i regi av vår samarbeidspartner UN Global Compact.

Kurset passer for bedrifter som ønsker å bli mer bærekraftig, men som mangler verktøy og kompetanse for å komme i gang. Vi oppfordrer hver bedrift til å delta med 2-3 personer, gjerne daglig leder, bærekraftsansvarlig, forretningsutvikler eller lignende funksjoner.
Vi ønsker deg velkommen til Bebop & Business
6. juli kan vi endelig stå i døra på Magazinet og ønske DEG velkommen til Bebop & Business-konferansen! Med navn som Geir "Fenriken" Aker og Espen R. Nakstad på plakaten, blir det et fantastisk comeback etter 2 lange pandemiår.

Årets overskrift er "Hvorfor går vi på jobb?"
Hva gjør at noen utsetter seg for krevende arbeid; økonomisk, fysisk eller mentalt – og andre velger trygghet og rutine som sin vei? Hva med de som faller utenom?
Resultater fra omdømmeundersøkelsen for Kongsberg
Vekst i Kongsberg har nylig gjennomført en omdømmeundersøkelse mot regionene rundt oss. Hvilken oppfatning har de av Kongsberg, og hvordan påvirker dette rekrutteringen til næringslivet og innbyggerveksten?

På frokostmøte 12. mai presenteres resultatene fra undersøkelsen. Vekst i Kongsberg vil bruke disse resultatene til å styre kommunikasjonsarbeidet fremover.
Kongsberg Næringsforums Selskapsmøte 18. mai
Onsdag 18. mai kl. 17.00 avholdes KNFs selskapsmøte for driftsåret 2021.  Møtet arrangeres i våre lokaler på Kirketorget 4.

Frist for å melde inn eventuelle saker er tirsdag 3. mai.
Kongsberg Næringsforum holder stengt
På grunn av seminar, holder kontoret dessverre stengt torsdag 5. og fredag 6. mai.

Bestillinger på gavekort, ATA-carnet og/eller sertifiseringer som ønskes levert disse to dagene må være oss i hende senest kl. 14.00 onsdag 4. mai.
03
Mai
12:00 - 13:00
Forum for Serveringssteder
Sted: Gamle Norge Pub
  Les mer og meld deg på
04
Mai
08:00 - 09:30
Kurs om Åpenhetsloven / Medlemsmøte
Sted: KNF, Kirketorget 4
Om lag 8 800 norske bedrifter vil være direkte omfattet av åpenhetsloven, som trer i kraft 1. juli i år. Er din bedrift forberedt?
  Les mer og meld deg på
04
Mai
10:00 - 12:00
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
11
Mai
15:00 - 17:00
Kommunikasjonsforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
12
Mai
08:30 - 09:30
Vekst i Kongsberg - Resultater fra omdømmeundersøkelsen
Sted: Magazinet, Quality Grand Hotel Kongsberg
  Les mer og meld deg på
12
Mai
08:30 - 09:30
Webinar: Styrearbeid
Sted: Webinar
Et godt styre øker sannsynligheten for å lykkes!
Har du et styreverv, eller er du åpen for å ta på deg et slikt verv? Kanskje eier du et selskap og skal etablere et styre eller velge nye styremedlemmer?
  Les mer og meld deg på
12
Mai
15:00 - 16:30
Forum for Bygg, Anlegg og Eiendom
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer
13
Mai
08:00 - 09:30
Waterhole
Sted: Magazinet, Quality Grand Hotel Kongsberg
Hvordan påvirkes EU og NATO av situasjonen i Ukraina?
Jan Erik Grindheim, førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge, vil snakke om hvilken betydning krigen i Ukraina har for EU og NATO samarbeidet.
  Les mer og meld deg på
18
Mai
17:00 - 00:00
KNF Selskapsmøte for driftsåret 2021
Sted: KNF, Kirketorget 4
Dagsorden og saksdokumenter publiseres innen 4. mai. Frist for å melde inn saker til "Eventuelt" er tirsdag 3. mai.  Saker meldes til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Meld inn saker til eventuelt
25
Mai
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på