Se nyhetsbrevet i nettleseren
Endelig kan vi ønske velkommen til "Bebop & Business"
Etter to års pause gleder vi oss til å møtes til en inspirerende dag med spennende foredragsholdere og god stemning på Jazzen's åpningsdag 6. juli!  I år er temaet "Hvorfor går vi på jobb?", og vi vil snakke om  motivasjon, ledelse, verdier, drivkraft, mot, mestring og arbeid.

Hva gjør at noen utsetter seg for krevende arbeid; økonomisk, fysisk eller mentalt – mens andre velger trygghet og rutine som sin vei? Noen har jobber som har stor samfunnsmessig betydning og som innebærer å stikke hodet frem i offentligheten. Hva motiverer dem til å drive med dette? Ville det ikke vært enklere å velge noe annet?
Har du husket å svare på vår medlemsundersøkelse?
Vi vil stadig bli en bedre organisasjon for deg og din bedrift.  Derfor sender vi årlig ut en medlemsundersøkelse for å høre hvordan dere der ute opplever oss og den jobben vi gjør.

Skal vi klare å bli bedre, og fokusere på de riktige tingene, trenger vi DIN hjelp. Har du ikke allerede svart på årets undersøkelse håper vi at du vil bruke 5 minutter på å hjelpe oss å i arbeidet med å gjøre en bedre jobb for dere!
Kongsbergkonferansen 2022
- Alt henger sammen med alt!

Kongsbergkonferansen 24. juni samler viktige aktører som hver dag jobber for at Kongsberg skal utvikle seg best mulig. Klarer vi å dra i felles retning?


Vekst og utvikling av Teknologibyen Kongsberg avhenger av at alle sidene av samfunnet bidrar. Alt avhenger av alt. 

Mye bra og spennende har skjedd de siste 2 årene siden vi var samlet sist. Kongsberg lykkes på mange områder, og det jobbes samtidig strukturert og hardt for å utvikle byen videre. Byen er rigga for vekst og vi må jobbe sammen for å ta ut dette potensialet.
Velkommen til våre nye medlemmer
Vi gleder oss over at det har kommet til en rekke nye medlemmer i Kongsberg Næringsforum de tre første månedene i år.

Et samlet næringsliv er et sterkere næringsliv! Det er en variert knippe bedrifter som har kommet til den siste tiden, og vi ser frem til å samarbeide med hver og èn av dere.
Våre åpningstider i påsken
Det  nærmer seg påske, og Kongsberg Næringsforum holder stengt hele uke 15 (11.-18. april).

Dersom  noen av dere trenger ATA-carnet som skal benyttes i påskeuken eller rett etter påske, ber vi om at bestillingen sendes oss innen torsdag 7. april.
Kongsberg Næringsforums selskapsmøte
Onsdag 18. mai kl. 17.00 avholdes KNFs selskapsmøte for driftsåret 2021.  Møtet arrangeres i våre lokaler på Kirketorget 4.

Frist for å melde inn eventuelle saker er tirsdag 3. mai.
Ytring: Nytt lovforslag til ramme et allerede presset arbeidsmarked
Regjeringen har programfestet innstramminger i bemanningsbransjen, og foreslår blant annet nye regler for innleie av arbeidskraft. På generelt legges det opp til begrensede muligheter for innleie, men i bygg- og anleggsbransjen i Viken foreslås det forbud mot innleie av arbeidskraft.

Det er ingen tvil om at faste ansettelser hos seriøse og trygge arbeidsgivere skal være hovedregelen. Det vil alltid finnes folk og foretak som vil finne smutthull og tøye reglene, men i stedet for å gå etter disse unntakene vil regjeringen nå ramme alle industri- og bygg- og anleggsbedrifter som allerede sliter med å rekruttere nok arbeidskraft.
06
April
08:30 - 12:00
Kurs: Presentasjonsteknikk
Sted: KNF, Kirketorget 4
For deg som vil bli en trygg og tydelig formidler!
  Les mer og meld deg på
08
April
08:00 - 09:30
Waterhole Kongsberg
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg
Hvordan nå klimamålene? Smart bruk av strømnettet. Nettleie og strømpris?
Hva er hva og hvorfor er det så dyrt og komplisert akkurat nå?
  Les mer og meld deg på
08
April
08:30 - 10:30
Styremøte i Kongsberg Næringsforening
Sted: KNF, Kirketorget 4
Som medlem i Kongsberg Næringsforum er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å melde inn saker du mener bør behandles av styret. Ring oss, eller send en e-post til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Send oss dine innspill
19
April
17:15 - 19:00
Forum for Handel
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
21
April
08:30 - 12:00
Kurs: Annonsering i Facebook og Instagram
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Vil du vite hvordan du kan generere flere klikk på hjemmesiden din?
  Les mer og meld deg på
27
April
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
27
April
14:00 - 16:00
Lederforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
Sammen er vi sterke - ikke du og jeg, men vi!

- et inspirasjonsforedrag med fokus på team og «teamutvikling - et tema som er mer aktuelt enn noen gang, og et tema som alle ledere må være skolert i.   
  Les mer og meld deg på
28
April
08:00 - 10:00
Frokostmøte "På gli" med Thor Gotaas
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg
Gotaas er særlig opptatt av outsiderne i samfunnet, og også de som beveger seg mer enn vanlig, enten det gjelder som levemåte eller på fritiden.
  Les mer og meld deg på
28
April
08:30 - 10:30
HR-forum
Sted: KNF, Kirketorget 4
HR-forum er en bransjeuavhengig arena for HR- og kommunikasjonsrelaterte temaer, og består i dag av en styringsgruppe. Ønsker du å vite mer om forumet, ta kontakt med Heidi Sandvold.