Se nyhetsbrevet i nettleseren
Har du fått KNFs medlemsundersøkelse for 2022?
Vi vil stadig bli en bedre organisasjon for deg og din bedrift.  Derfor sender vi årlig ut en medlemsundersøkelse for å høre hvordan dere der ute opplever oss og den jobben vi gjør.

Skal vi klare å bli bedre, og fokusere på de riktige tingene, trenger vi DIN hjelp. Har du ikke allerede svart på årets undersøkelse håper vi at du vil bruke 5 minutter på å hjelpe oss å i arbeidet med å gjøre en bedre jobb for dere!
Kongsbergskolen inviterer til Yrkesmessa 2022
Torsdag 13. oktober arrangerer Kongsbergskolen årets Yrkesmesse for ungdommen i Kongsberg.

Messa skal gjøre elever ved ungdomsskolene og videregående skole kjent med næringslivet i regionen, og hvilke fremtidige jobbmuligheter de har her.

For å få til en rikholdig messe for ungdommene, er vi nå ute etter bedrifter som kan representere ulike yrker. Har din bedrift lyst til å vise seg fram for lokale ungdommer, vil vi gjerne at du søker om standplass.
Kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter
Kongsberg kommune har blitt tildelt midler til en ny runde med kommunale kompensasjonsmidler.

Midlene skal kompensere tapte inntekter knyttet til koronatiltakene som ble innført i pandemien.

Dette gjelder særlig støtte som kompenserer lokale virksomheters kostnader eller tap som følge av smitteverntiltak og nedstengning, støtte til reiselivs-, arrangements- og serveringsnæringene, og andre servicevirksomheter som har tapt inntekter som følge av disse tiltakene.

Søknadsfrist: 4. april 2022
30. mars - Talent Attraction Breakfast

Næringslivet vårt har behov for tilgang på talent, men flere bedrifter må nå se til utlandet for å få kompetansen de trenger. Osloregionen og Oslo Business Region inviterer til frokost for å finne ut hva som kan gjøres for at det skal bli enklere og mer effektivt for internasjonalt talent å komme til Norge.

Les mer og meld deg på
30
Mars
08:30 - 12:00
Kurs: Digitalt innhold; tekst, film og bilder for sosiale medier
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Ønsker du deg bedre kunnskap om hvordan du skal skrive gode tekster og legge inn gode bilder og videoer?
  Les mer og meld deg på
06
April
08:30 - 12:00
Kurs: Presentasjonsteknikk
Sted: KNF, Kirketorget 4
Hvordan lage en god presentasjon?  Og hva har selve fremførelsen og kroppspråket ditt å si for budskapet?
  Les mer og meld deg på
08
April
08:00 - 09:30
Waterhole Kongsberg
Sted: Magazinet, Quality Hotel Grand Kongsberg
Hvordan nå klimamålene? Smart bruk av strømnettet. Nettleie og strømpris? Hva er hva, og hvorfor er det så dyrt og komplisert akkurat nå?

Tore Morten Wetterhus i Glitre Energi Nett forklarer oss på en enkel måte hvordan strømnettet i Norge er ett av verdens beste, og hvordan det kan bidra til å gjøre morgendagen helt elektrisk og løse klimamålene.

Gratis - Ingen påmelding - Frokost!
  Les mer
08
April
08:30 - 10:30
Styremøte i Kongsberg Næringsforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
Som medlem i Kongsberg Næringsforum er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å melde inn saker du mener bør behandles av styret. Ring oss, eller send en e-post til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Gi dine innspill her
21
April
08:30 - 12:00
Kurs: Annonsering i Facebook og Instagram
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Vil du vite hvordan du kan generere flere klikk på hjemmesiden din?
  Les mer og meld deg på
27
April
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
27
April
14:00 - 16:00
Lederforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
28
April
08:30 - 10:30
HR-forum
Sted: KNF, Kirketorget 4
HR-forum er en bransjeuavhengig arena for HR- og kommunikasjonsrelaterte temaer, og består i dag av en styringsgruppe. Ønsker du å vite mer om forumet, ta kontakt med Heidi Sandvold.