Se nyhetsbrevet i nettleseren
Teknologi- og næringslivsdager i Kongsberg
Arrangementet vil gå av stabelen i uke 25, fra onsdag 22. juni til og med lørdag 25. juni, og vil gradvis endre karakter i løpet av disse dagene. Det vil også romme allerede etablerte seminarer og konferanser, som Kongsberg Technology Summit, Kongsbergkonferansen og Boligdagen.

Et bredt utvalg aktører i Kongsberg by og omegn går nå sammen om å skape en nasjonal arena for teknologi, industri, næringsliv og kompetanse. Det blir fire forsommerdager hvor Teknologibyen Kongsberg oversvømmes av debatter, presentasjoner, samtaler og aktiviteter. Det hele krydres med et yrende handels- og byliv, og ikke minst kommer det endelig tivoli til by'n igjen!
Ønsker du deg litt faglig påfyll?
Nå presenterer vi vårens kursrekke i regi av Kongsberg Næringsforum.

Kursene er beregnet på deg som ønsker faglig påfyll i en hektisk hverdag, og på menyen finner du bla. presentasjonsteknikk, markedsføring i sosiale medier og styrearbeid.

Etter sommeren kommer temaer som økonomi for ikke-økonomer, ledelse og effektiv møteledelse.
Velkommen til Viken Vest-konferansen 24. mars
Viken Vest-konferansen samler næringslivet i regionen for å snakke om trender som gjør seg gjeldende i det vi beveger oss ut av pandemien.

Hvordan kan din bedrift jobbe med bærekraft og sikre et konkurransefortrinn i markedet? Hvordan sørger vi for at bedriftene får rett kompetanse, og hvilken rolle spiller utdanningsinstitusjonene? Hva er mulighetene og fallgruvene i den nye arbeidshverdagen med hjemmekontor og Teams-møter? Dette og mer får du høre om denne formiddagen.

Arrangeres av NHO Viken Oslo, Næringsforeningen i Drammensregionen, Kongsberg Næringsforum og Ringerike  Næringsforening.
Har din bedrift behov for å gi ansatte ny kompetanse?
Nå kan alle bedrifter i Viken søke BIO-tilskudd (bedriftsintern opplæring) fra Viken fylkeskommune.

BIO-ordningen skal bidra til å gi bedrifter kompetansen de trenger for å gjennomføre nødvendig omstilling. Det kan omfatte alt fra endring i form av  produkter og tjenester, måten bedriften arbeider på, eller etablering på nye markeder.

Bedrifter kan søke om opptil 700 000 kroner i støtte per bedrift til opplæringstiltak for egne ansatte i Viken.
Spennende samarbeid om bærekraft
Har din bedrift spørsmål eller problemstillinger innen bærekraft som kan brukes i USN sin nye idébank for masteroppgaver?

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og Kongsberg Næringsforum (KNF) samarbeider på en rekke områder, blant annet innen bærekraft.

Nå inviterer vi til å komme med innspill til aktuelle temaer innen bærekraft som dere ønsker å utforske nærmere.  En vinn-vinn-løsning der næringslivet kan få undersøkt problemstillinger i egen virksomhet, samtidig som studentene får mulighet til å jobbe med relevante prosjekter i tett samarbeid med en bedrift.
KNF støtter planer på Vestsida
KNF har svart på høringen om reguleringsplanen for Myntgata 14. og Nytorget.

Prosjektet har stor verdi når det gjelder utvikling av et attraktivt og levende område sentralt på Vestsida, og vil bidra til en god og helhetlig utvikling av Kongsberg sentrum. Det vil ha en stor verdi for hele byen at gamlebyen gjenreises som et levende sentrum med et historisk preg og med et urbant innhold. Prosjektet vil føre til flere boliger på Vestsida, og forhåpentligvis gi mer liv og bedre kundegrunnlag for næringslivet i bydelen.
ATA-carnet og situasjonen i Russland og Ukraina
På grunn av den pågående situasjonen i Russland og Ukraina har ICC besluttet at det ikke vil være mulig å få utstedt ATA-carneter til Russland og Ukraina.

Del gjerne informasjonen med kollegaer som kan ha nytte av dette.

Har du spørsmål ber vi deg ta kontakt med Heidi Sandvold.
Velkommen til Matmarked lørdag 19. mars
Førstkommende lørdag fylles Nytorget opp med delikatesser.

Mellom klokken 10.00 og 15.00 kan du handle gode råvarer og lokal mat på torget på Vestsida!
22
Mars
17:15 - 19:00
Forum for Handel
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
23
Mars
15:00 - 16:30
Forum for Bygg, Anlegg og Eiendom
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
24
Mars
09:00 - 13:00
Morgendagens Arbeidsliv
Sted: Union Scene, Drammen
Viken Vest-konferansen
Vi samler næringslivet i regionen for å snakke om trender som gjør seg gjeldende i det vi beveger oss ut av pandemien.
  Les mer og meld deg på
30
Mars
08:30 - 12:00
Kurs: Digitalt innhold; tekst, film og bilder for sosiale medier
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Ønsker du deg bedre kunnskap om hvordan du skal skrive engasjerende tekster og legge inn gode bilder og videoer?
  Les mer og meld deg på
06
April
08:30 - 12:00
Kurs: Presentasjonsteknikk
Sted: KNF, Kirketorget 4
Hvordan lage en god presentasjon?  Og hva har selve fremførelsen og kroppspråket ditt å si for budskapet? På dette kurset får du også gode råd om hvordan du takler spørsmål, og hvordan du kan håndtere uforutsette ting som negative tilhørere og avbrytelser.
  Les mer og meld deg på
08
April
08:00 - 09:30
Waterhole
Sted: Magazinet, Quality Hotel Grand Kongsberg
Informasjon om tema publisereres senere.
08
April
08:30 - 10:30
Styremøte i Kongsberg Næringsforum
Sted: KNF, Kirketorget 4
Som medlem i Kongsberg Næringsforum er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å melde inn saker du mener bør behandles av styret. Ring oss, eller send en e-post til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Gi dine innspill her
21
April
08:30 - 12:00
Kurs: Annonsering i Facebook og Instragram
Sted: KNF, Kirketorget 4
Trenger du å lære mer om hvordan du markedsfører bedriften din best mulig på Facebook og Instagram? Vil du vite hvordan du kan generere flere klikk på hjemmesiden din?
  Les mer og meld deg på