Se nyhetsbrevet i nettleseren
Vi ønsker Daniel velkommen til KNF
Torsdag 10. februar kunne vi ønske Daniel Fodstadhagen (31) velkommen til sin første dag som vår nye kollega i KNF.

Daniel skal som alle oss andre jobbe med mye forskjellig her i KNF.  Likevel er det noen hovedoppgaver som dere som medlemmer vil merke mer enn andre.  Daniel er opprinnelig fra Solbergelva, men har de siste seks årene bodd i Kongsberg.
Rekrutteringskampanje for bygg & anlegg
Mange bransjer har stort rekrutteringsbehov - noe som i høyeste grad gjelder for bygg- og anleggsbransjen. Derfor har flere lokale entreprenører gått sammen om en felles lokal kampanje.

Bygg- og anleggsbransjen er i sterk vekst og utvikling, og trenger mange nye ansatte både nå og i årene fremover. - Tømrere trengs det overalt, så her er man sikret jobb sier Lars Simensen i Mesterbygg Numeldal AS.  Velger man yrkesfag kan man senere velge blant mange spesialiseringer.
Vekst i Kongsberg inviterer til to spennende frokostmøter
Både torsdag 24. og fredag 25. februar inviteres partnere i Vekst i Kongsberg til frokostmøter med spennende og aktuelle temaer.

Torsdag presenterer Sparebank1 Sørøst-Norge de lokle resultatene fra sin konjunkturundersøkelse.

I løpet av de neste fem årene kommer Kongsberg Gruppen til å trenge 2000 nye ansatte. Fredag kommer Ørjan Stengelsrud fra Kongsberg Defence & Aerospace for å fortelle om dette industrieventyret.
Gode tall for felles rekrutteringskampanje
Kongsberg Næringsforum og Vekst i Kongsberg samarbeidet i jule- og nyttårsperioden om felles rekruttering til Teknologibyen Kongsberg.

Mange av byens bedrifter var med på denne 2. runden med felles kampanje. Tallene viser at vi denne gangen klarte å kommunisere enda mere målrettet mot de menneskene vi ønsket å treffe.
Velkommen til Viken Vest-konferansen 24. mars
Viken Vest-konferansen samler næringslivet i regionen for å snakke om trender som gjør seg gjeldende i det vi beveger oss ut av pandemien.

Hvordan kan din bedrift jobbe med bærekraft og sikre et konkurransefortrinn i markedet? Hvordan sørger vi for at bedriftene får rett kompetanse, og hvilken rolle spiller utdanningsinstitusjonene? Hva er mulighetene og fallgruvene i den nye arbeidshverdagen med hjemmekontor og Teams-møter? Dette og mer får du høre om denne formiddagen.

Arrangeres av NHO Viken Oslo, Næringsforeningen i Drammensregionen, Kongsberg Næringsforum og Ringerike  Næringsforening.
Husk Matmarked på Nytorget lørdag 19. februar
Førstkommende lørdag fylles Nytorget opp med delikatesser.

Mellom klokken 10.00 og 15.00 kan du handle gode råvarer og lokal mat på torget på Vestsida!
Har du hørt om "Ekspertbistand"?

IDEA Kompetanse kan gi deg god hjelp i sykefraværssaker - NAV dekker utgiftene, og du får spesielt tilrettelagt og godt dokumentert oppfølging tilpasset hver enkelt sak.

Les mer om "Ekspertbistand"
23
Februar
19:00 - 21:00
After work - "Fra livet på hoppkanten"
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg
Per Bergerud og Ole Gunnar Fidjestøl forteller historier fra et hoppliv kl. 19.
After work i Cafe Pi fra kl. 16.
Gratis inngang - ingen påmelding!
  Les mer
24
Februar
08:30 - 09:30
Partnerfrokost - Vekst i Kongsberg
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg - Magazinet
Er Kongsberg en attraktiv kommune for etablering av nye bedrifter? Er vi unike eller attraktive på noen spesielle områder? Sparebank1 Sørøst-Norge legger fram lokale data fra sitt konjunkturbarometer.
  Les mer og meld deg på
25
Februar
08:30 - 09:30
Partnerfrokost - Vekst i Kongsberg
Sted: Quality Hotel Grand Kongsberg - Magazinet
Kongsberg Gruppen melder om tidenes ordrereserve og et behov for å ansette 2000 de neste 5 årene. Hvordan får vi dem ansatt her i byen og hvordan får vi dem til å flytte hit? Byen er rigga for vekst men alle aktører må samarbeide for å ta ut dette potensialet slik industrien får ansatt. Hvordan ser Kongsberg Gruppen på disse mulighetene?
  Les mer og meld deg på
28
Februar
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
17
Mars
08:30 - 09:30
Partnerfrokost "Vekst i Kongsberg"
Sted: Hotell 1624 Clarion Collection Hotel Kongsberg, 11. etg.
Bli med på en sniktitt på det byens nye hotell, 1624, eller Clarion Collection Hotel Kongsberg. Den nye hotellsjefen Dana Ali viser oss rundt.

Arrangementet er for partnere i "Vekst i Kongsberg".
  Les mer og meld deg på
21
Mars
12:00 - 14:00
Forum for Serveringssteder
Sted: Privat Cafe og Bar, Storgata 4
  Les mer og meld deg på
24
Mars
09:00 - 13:00
Viken Vest-konferansen
Sted: Union Scene, Drammen
Morgendagens arbeidsliv!
Vi samler næringslivet i regionen for å snakke om trender som gjør seg gjeldende i det vi beveger oss ut av pandemien. Gjør som mer enn 50 andre - meld deg på!

Viken Vest-konferansen arrangeres av NHO Viken Oslo, Næringsforeningen i Drammensregionen, Kongsberg Næringsforum og Ringerike Næringsforening.
  Les mer og meld deg på