Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsbergkonferansen 24. februar - Hele Kongsberg bidrar!
Hvordan skal Kongsberg utvikle seg for å møte vekstbehovet de neste årene?

Prosjektleder Laura H. Sletbakk - Kongsberg 400 år i 2024 kommer, Leder bærekraft i Sparebank 1 Sørøst-Norge Jørund Buen kommer, Nyansatt kommunedirektør Per Morstad kommer og varaordfører Anders Næss kommer.

Se resten av programmet og meld deg på årets konferanse om byutvikling i Kongsberg.
Bedriftene blør under strømkrisen - trenger også støtte
Klar melding til regjeringen fra Næringsforeningene i Oslofjorden vest!

Offentlig sektor – staten, fylkeskommuner og kommuner – tjener mer enn 30 milliarder kroner som følge av vinterens høye strømpriser. Samtidig er svært mange bedrifter, etter snart to år med pandemi, nedstengning og en vinter med skyhøye strømpriser i en uvanlig sårbar situasjon. Regjeringen og Statsråd Marte Mjøs Persen (bilde) må ta grep.
Næringsalliansen Oslofjord Vest møter Buskerudbenken
Fredag 4. februar møter Kongsberg Næringsforum og Næringsalliansen Oslofjord Vest (NOV) våre representanter til Stortinget.

En av Kongsberg Næringsforums (KNF) hovedoppgaver er være en tydelig og aktiv meningsbærer og næringslivets talerør.  Våre medlemmers interesser er derfor av stor betydning i disse møtepunktene med våre nasjonale myndigheter.
Vi tar temperaturen på bærekraftsarbeid i næringslivet
Et av KNF sine satsingsområder i 2022 er å tilby våre medlemmer relevant innsikt og kunnskap rundt temaet bærekraftig utvikling.

Hjelp oss å skape et godt innhold til medlemsmøter og kompetanseheving rundt temaet ved å svare på denne undersøkelsen. Undersøkelsen tar ca 5 – 7 minuter.
Hva kan Tregruppen bidra med for deg og din virksomhet?
Økt bruk av tre i bærende konstruksjoner i bygg skal lede an i det grønne skiftet til et bærekraftig og klimasmart lavutslippssamfunn i Viken.

Nå inviterer vi til webinar i regi av Tregruppen om "Miljødokumentasjon og økt bruk av tre i byggebransjen". Her får du blant annet høre om mulighetsrom for ulike trekonstruksjoner, muligheter for innovasjons og FoU prosjekter og bistand i prosjektetablering.

Tregruppen består av kompetansepersoner fra NIBIO, Sweco og Norsus.
Nødplakat for digitale angrep
Datakriminalitet får store konsekvenser for enkeltpersoner og organisasjoner hvert eneste år.

Her finner du informasjon om hvordan du skal forholde deg ved digitale angrep.  Denne plakaten er utarbeidet av Næringslivets Sikkerhetsråd i samarbeid med politiet og Nasjonal sikkerhetsmyndighet.
01
Februar
15:00 - 16:00
Miljødokumentasjon og økt bruk av tre i byggebransjen
Sted: Digitalt
Økt bruk av tre i bærende konstruksjoner i bygg, er et av tiltakene i arbeidet med å gjøre Viken nyskapende og å lede an i det grønne skiftet til et bærekraftig og klimasmart lavutslippssamfunn.
  Les mer og meld deg på
02
Februar
14:00 - 16:00
Lederforum
Sted: Digitalt
"Gi slipp-ledelse"
Therese Askeland (banksjef DnB i Øvre Buskerud) vil snakke om hva begrepet innebærer og hvordan de i DNB har jobbet med dette over tid.
  Les mer og meld deg på
04
Februar
08:30 - 10:30
Styremøte i Kongsberg Næringsforum SA
Sted: KNF, Kirketorget 4
Som medlem i Kongsberg Næringsforum er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å melde inn saker du mener bør behandles av styret. Ring oss, eller send en e-post til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Gi dine innspill her
24
Februar
10:00 - 15:00
Kongsbergkonferansen 2022
Sted: Magazinet konferansesenter, Chr. Augustsgt. 1
  Les mer og meld deg på
28
Februar
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på