Se nyhetsbrevet i nettleseren
Opprop: Veien ut av pandemien
Landets næringsforeninger har gått sammen og oversendt opprop til Regjeringen i forkant av beslutning om videre tiltak. Se oppropet til Statsminister Jonas Gahr Støre og Næringsminister Jan Christian Vestre.
Foto: NTB

Siden pandemien brøyt ut i mars 2020 har regjeringen hatt en reaktiv håndtering. I første del av pandemien var dette nødvendig, men skal vi finne veien ut av pandemien må vi tenke annerledes. Vi må trolig leve med korona i lang tid, men vi kan ikke fortsette med nedstenging, holde folk utenfor arbeidslivet og begrenset livsstil i det uendelige. Vi må over på offensiv strategi, finne nye løsninger og rette tiltak der begrensningene og utfordringene faktisk er.
Viken bør bestå – alternativet er ikke lenger bærekraftig
Fylkesrådets anbefaling om oppløsning av Viken er et usedvanlig dårlig forslag. For næringslivet vil det medføre omfattende negative konsekvenser.

Et samlet næringsliv i gamle Buskerud, representert ved Næringsalliansen Oslofjord Vest (NOV), er klinkende klare i vår anbefaling til både kommune, fylkes- og rikspolitikere.
Mange vil jobbe med oss i KNF
Søknadsfristen for våre to utlyste stillinger har gått ut, og allerede mandag startet vi prosessen med å velge ut "drømmekandidatene".

Det å kunne jobbe tverrfaglig, sammen med andre utenom egen arbeidsplass, og innenfor områder som byutvikling, næringsliv og vekstarbeid synes mange ser både spennende og gøy ut.
Har du planer om å søke korona-kompensasjon? Da må du huske fristen 16. januar!
Kongsberg kommune har gjennom Kommunal og moderniseringsdepartementets, blitt tildelt midler til en ny runde med kommunale kompensasjonsmidler.

Midlene skal kompensere tapte inntekter knyttet til koronatiltakene som ble innført november/desember 2021.
24
Januar
12:00 - 14:00
Forum for Serveringssteder
Sted: Kongsberg Skisenter
  Les mer og meld deg på
25
Januar
17:15 - 19:00
Forum for Handel
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
26
Januar
15:00 - 16:30
Forum for Bygg, Anlegg & Eiendom
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
02
Februar
14:00 - 16:00
Lederforum "Gi Slipp-ledelse"
Sted: Digitalt
  Les mer og meld deg på
04
Februar
08:30 - 10:30
Styremøte i Kongsberg Næringsforum
Sted: KNF, Kirketorget 4

Som medlem i Kongsberg Næringsforum er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for å melde inn saker du mener bør behandles av styret.
Ring oss, eller send en e-post til daglig leder Wivi-Ann Bamrud.
  Gi oss dine innspill her
24
Februar
10:00 - 15:00
Kongsbergkonferansen
Sted: Magazinet, Quality Hotell Grand Kongsberg
  Les mer og meld deg på