Se nyhetsbrevet i nettleseren
Kongsbergkonferansen 2022
Hold av torsdag 24. februar for Kongsbergkonferansen 2022! En dag som vil gi deg innsikt, fokusere på utvikling og mane til mobilisering.

"Vekst i Kongsberg" samler byens engasjerte aktører innen næringsliv, politikk og innbyggere til årets viktigste møteplass om utviklingen av Teknologibyen Kongsberg.
Gode resultater for rekrutteringskampanjen
Felles markedsføring og synlighet er viktig, og har vist seg å virke godt i Kongsberg. Derfor lanserte vi i desember vår andre rekrutteringskampanje!

Foreløpige analyser viser at kampanjen har fått en veldig god start både på Facebook og på LinkedIn. Vi oppfordrer alle til å like og dele annonsene slik at vi får spredd budskapet enda bedre!
Er du vår nye kollega? Eller kjenner du noen som passer hos oss?
Vi leter etter to personer med glimt i øyet, som liker en hektisk og uformell arbeidshverdag og er positive bidragsytere til et godt arbeidsmiljø!

Liker du å jobbe med prosesser og skape endring? Er du opptatt av reiseliv, opplevelser og sentrumsutvikling? Da bør du se nærmere på jobben som Prosjektleder reiseliv, handel og byliv.

Er du en resultatorientert, fremoverlent og strukturert kremmer trenger vi deg i jobben som Salgs- og markedsmedarbeider for å få flere til å delta på våre arrangementer, aktiviteter og møteplasser for Kongsbergs næringsliv.
Konjunktur Sørøsts forventningsbarometer
SpareBank 1 Sørøst-Norge skal ta temperaturen på næringslivet og gjennomfører nå årets forventningsundersøkelse.

Undersøkelsen skal gi et best mulig innblikk i muligheter og utfordringer for næringslivet i Kongsberg, og i den forbindelse kan din bedrift motta en telefon fra Kantar med noen spørsmål i løpet av januar/februar.
Kommunal kompensasjonsordning for lokale virksomheter
Kongsberg kommune har gjennom Kommunal og moderniseringsdepartementets, blitt tildelt midler til en ny runde med kommunale kompensasjonsmidler.

Ordningen gjelder særlig støtte som kompenserer lokale virksomheters kostnader eller tap som følge av smitteverntiltak og nedstengning, støtte til virksomheter innenfor reiselivs-, arrangements- og serveringsnæringene, og andre virksomheter som av ulike grunner faller utenfor generelle kompensasjonsordninger.
12
Januar
08:30 - 10:30
Forum for Opplevelser
Sted: KNF, Kirketorget 4 (med forbehold om smittevernregler)
  Les mer og meld deg på
13
Januar
08:30 - 09:30
"Vekst i Kongsberg" Partnerfrokost
Sted: Digitalt
  Les mer og meld deg på
24
Januar
12:00 - 14:00
Forum for Serveringssteder
Sted: Kongsberg Skisenter
  Les mer og meld deg på
25
Januar
17:15 - 19:00
Forum for Handel
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på
26
Januar
15:00 - 16:30
Forum for Bygg, Anlegg & Eiendom
Sted: KNF, Kirketorget 4
  Les mer og meld deg på